PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 36

ocenił(a) serial na 8

Melepeta coś kombinuje....

Oyku jest załamana po obejrzeniu nagrania. Jednak postanawia policzyć się z Ayazem, po powrocie, gdy będą sami… W domu dziewczyna dzieli wszystko na strefy i rozpoczyna prawdziwą wojnę… Seyma informuje Mete kim jest ojciec Ayaza, jednak mężczyzna nie chce użyć tej informacji przeciwko przyjacielowi, aż do czasu… Dziewczyny postanawiają udać się na miasto potańczyć, jednak, gdy tylko jakiś mężczyzna zaczyna z nimi rozmawiać, natychmiast pojawia się Ayaz, by odpędzić interesanta. Mężczyzna za wszelka cenę chce pogodzić się z ukochaną i przygotowuje dla niej niespodziankę… Tymczasem Mete prosi Ayaza o rychłe spotkanie.

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

Przemyślałam sprawę niepotrzebnie tak wczoraj obgadałyśmy Oyku myślę, że ona miała pecha tak jak ja i w nocy poślubną miała okres :) a wiadomo, że z takim przystojniakiem się o takich sprawach nie rozmawia... Ayaz dzisiaj jednemu absztyfikantowi da w pysk :D

ocenił(a) serial na 8
darjaa

też o tym myślałam że może okresu dostala ;p

mistrzyniF1

Dobre z tym okresem.
Życiowe i realistyczne.
Ale nie wydaje mi się, żeby go wczoraj miała

darjaa

Dobre z tym okresem.
Życiowe i realistyczne.
Ale nie wydaje mi się, żeby go wczoraj miała.

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

trochę szkoda tej Oyku

mistrzyniF1

Szkoda ale Ayaza tez. Znowu sie bedzie musiał napocic (jak zwykle ) by ta mu wybaczyła.
W sumie czy to jego wina ze taki był?? Zmienil sie czy to sie nie liczy??? No chyba GŁUPI by zauwazyl ze on ja naprawde kocha do szalenstwa a nie chodzi mu o jakis tam zakład.

monia198923

mi wogole nie szkoda Oyku i dalej zachowuje się jak dzieciak, co ona wyprawia, kopie go i bije po twarzy??? Co to ma być??? nie tak się załatwia takie sprawy.... ona niby jest ideałem? egoistyczny dzieciuch, któremu każdy ma nadskakiwać!

jasmin35

Nie ogladam bo mi nadal TV szwankuje. BIŁA GO PO TWARZY?? Nie no teraz to przegięła. Jedziemy po nia ! Nic nie usprawiedliwia przemocy bez wzgledu na płeć.
Kiedys tak napisalam na forym telenowel ze Oyku to dzieciuch to mnie pożrec chciały ze jej nie lubie ze jestem uprzedzona itp itd. A TAK JESTEM UPRZEDZONA. Nie moge na nia patrzec :)

monia198923

normalnie mu z pięsci dała... a potem jakoś go tak kopnęła... teraz to już obydwoje sobie docinają... dla mnie to śmieszne nie było.

jasmin35

Bo to nie jest smieszne. Gdyby bylo odwrotnie to by go tam chyba zjedli. Przemoc to przemoc w zartach czy nie. Ciekawe jakby Ayaz tez jej tak z plaskacza lekko dał to czy nie byłoby oburzenia. NAPEWNO by było.

monia198923

dokładnie... pózniej już się przekomarzali, ale to bicie było przesadzone. Nie tak się załatwia takie sprawy.
Współczuję ci problemów z TV, jakaś masakra!

jasmin35

Głupi telewizor, najsmieszniejsze jest to ze po 16 nagle wszystkie programy zaczynaja działac czasem tylko lekkie zakócenie jest. A po co mi po 16 jak seriale sa DO 16?? Teraz mam tylko jedynke dwojke i trwam:) A taki nowy tv ehe.
Moj stary rubin lepiej odbierał czasem haha :)

monia198923

wiesz co ja mam DAEWOO tv i ma 7 lat a niestety jest już na wylocie, żeby zaskoczył potrzebuje 10 minut, musi złapać obraz i dzwięk, a moi rodzice mają tv już 15 lat i wszystko hula jak należy... druga sprawa to ten beznadziejny sygnał... nie trzeba nawet burzy czy wiatru... odpala ktoś motor lub piłę spalinówkę i cały obraz szlag trafia! i to ma być ten postęp ahaaaaaaa

ocenił(a) serial na 1
monia198923

podaj link ja sie chetnie wypowiem

darjaa

Do forum telenowel? http://www.telenowele.fora.pl/telenowele-wyemitowane,70/sezon-na-milosc-tv-puls- 2014,30576-3390.html

monia198923

Nie wszyscy tacy sa na tym forum. Ale jakby przeczytali jak najezdzamy czasem na Ojejku to by sie nam dostało haha:))

ocenił(a) serial na 1
monia198923

sprobujmy :-)

ocenił(a) serial na 1
monia198923

dzisiaj i tak sie pogodza

ocenił(a) serial na 8
darjaa

i bardzo dobrze ;)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Ayazek dostal w papę ;> ale Oyku ma słaby prawy sierpowy ;ppp

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

mi też jej szkoda.. myślałam, że Ayaz jakoś lepiej się wytłumaczy a on to tego podszedł za bardzo na luzie :P
cios Oyku taki niezbyt a Ayaz przeżywa jakby dostał co najmniej od Kliczki :)

ocenił(a) serial na 8

ale się po podłodze walali ;)

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

to było ekstra! Jak ją przygwoździł... cholercia, mogłabym być zamiast niej na tej podłodze :D

ocenił(a) serial na 7
krokodylica89

z każdą inną ta akcja skończyłaby się inaczej ;d ale oczywiście jak zwykle ktoś musiał przeszkodzić...
właściwie to miałam wrażenie, że trochę się chyba za bardzo zainspirowali mr.&mrs. smith w tej scenie no ale coż w tych czasach już trudno wymyśleć coś nowego... biedne tylko ayaziątko, bez szwanku z tego chyba nie wyjdzie ;dd

omg już myślałam, że mam zwidy i widzę człowieka drzewo z wrocławia a to pracownica mehmeta ;ooo

ocenił(a) serial na 1

mala mi wxje. co Ayaz jej powiedzial

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Emre i Ilker tańczą <33

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

babka Oyku udająca Onem ^^ udała jej się ta mina!

mistrzyniF1

Czy ktoś może mi powiedzieć jak Ayaz tłumaczył się z tego zakładu i czy już się dogadali? Bo znowu przegapiłam początek :D

ocenił(a) serial na 1
dariah

ja wlasnie tez :-(

ocenił(a) serial na 9
dariah

też to przegapiłam... obejrzę sobie wieczorem na anyfiles początek jak wrzucą :P

krokodylica89

Chyba też tak zrobię ;)

dariah

Heeeej ja też przegapiłam. Dopiero teraz zaczęłam ogladac

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

popsucie nagrody było chamskie jak dla mnie

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

na szczęście zrewanżował się jak poobcinał piłą obcasy w jej butach :D

takiego Ayaza lubię!!! i te jego szelmowskie usmieszki :D

ocenił(a) serial na 1
krokodylica89

usmiechy piekne

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

moze nam ktos powie jak on sie wytlumaczyl?

darjaa

tłumaczył się tak, że to już było dawno, zanim się zakochał w Oyku

jasmin35

Czyli prawde powiedział.

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Burcu: Emreeee, niepotrzebnie się obrażasz!
Emre: A Ty mlaszczesz jak jesz! I przestań tak robić :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

no trochę o nic się fochnął, ale to tutaj normalka

krokodylica89

Śmiech Ayaza jak palił projekty - BEZCENNE :)

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Nowy geniusz zła ^^ :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

wybuchowy z niego chłopak ;p

mistrzyniF1

Ayaz dzisiaj też chamski. Ale w sumie z jednej strony trochę to było śmieszne z tymi projektami :D

ocenił(a) serial na 8
dariah

dobre było, jeszcze ten złośliwy uśmieszek ;p
Oyku tyle razy mu projekty niszczyla to ma

mistrzyniF1

W sumie, zapomniałam że chyba ze dwa razy kawę na projekt mu wylała :D

ocenił(a) serial na 8
dariah

no właśnie ;)
ale Ayazek jak się wkurzył to raz a porządnie spalił wszystkiego od razu ;p

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1