Melepeta coś kombinuje....
Oyku jest załamana po obejrzeniu nagrania. Jednak postanawia policzyć się z Ayazem, po powrocie, gdy będą sami… W domu dziewczyna dzieli wszystko na strefy i rozpoczyna prawdziwą wojnę… Seyma informuje Mete kim jest ojciec Ayaza, jednak mężczyzna nie chce użyć tej informacji przeciwko przyjacielowi, aż do czasu… Dziewczyny postanawiają udać się na miasto potańczyć, jednak, gdy tylko jakiś mężczyzna zaczyna z nimi rozmawiać, natychmiast pojawia się Ayaz, by odpędzić interesanta. Mężczyzna za wszelka cenę chce pogodzić się z ukochaną i przygotowuje dla niej niespodziankę… Tymczasem Mete prosi Ayaza o rychłe spotkanie.
ale Burcu jej pojechała o matko chamsko, ja tam bym się chyba pod ziemię zapadła
babcia wymiata hihihi :D
Ayaz ją tak słodko pocałował a tak się tak odwdzięczyła eh :P
Nooo. Jak nie Mete przegina to znowu Burcu. Na początku żadne z nich takie nie było a teraz proszę. Wyszło Szydło Z Worka.
przyjechała siostra Emre, Sibel i Burcu się z nią spotkały, a Burcu pierwsze co zrobila to jej nawrzucala i zaczela krytykować ale bardzo chamsko
A czemuuu???Przeciez ona taka nigdy nie była? Znaczy byla ale dla tych co ja obrazili perwsi lub jak byla zazdrosna o inne dziewczyny:((
No to brzydko. Nie spodziewalam sie tego po niej:(
Widziała Emre z tą jego siostrą ale nie wiedziała że to jego siostra i myślała że Emre ją zdradza więc kiedy się z nią spotkała to zaczęła ją obrażać.
Rodzina Mapeta wychodzi z niej. Najpierw, Melepeta, potem tatuś zaczal denerwowac a teraz przyszla pora na Burcu. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe bo nie zniose wrednej Burcu :(
To dobrze ze stanal w obronie siostry ! Co ona se mysli ze kim jest pepkiem swiata? czasem jej sie przyda taki zimny prysznic.
tylko dziwne jest to, że to trochę nie pasuje do Burcu.... co ci scenarzyści odwalają
Mam nadzieję że aż tak nie zepsują jej postaci bo jednak Burcu od początku była trochę inna niż reszta jej rodziny, ale z tym że jest rozpuszczona to się w pełni zgadzam.
O Boże, ale prostaczka wyszła z Burcu ^^ jak ona czasem z czymś wyskoczy to głowa mała :D
to było karygodne... za kogo się ona ma, żeby krytykować czyiś wygląd i wgl ?
Zazdrość ją zaślepiła eh. Mam nadzieję, że emre się o tym dowie i postawi ją do pionu :)
Mete najpierw potępiał Seyme że jest wredna i snuje intrygi a teraz on spiskuje razem z nią. Bardzo ładnie.
A Oyku nie poradzi sobie bez Ayaza więc wątpię żeby z nim skończyła. To jej gadanie. ..
że jest rozpuszczona i patrzy na wszystkich z góry, z taką wściekłością to powiedział, dobrze jej :P
dobrze, że ja nie mam jeszcze dzieci ^^ obawiam się, że jakby mnie wciągnął serial to oglądałabym beztrosko a dziecko siedziałoby w przedszkolu jako ostatnie do zabrania i ryczało :D