oooo, ale będą akcje dziś :D
Ayaz jest zdruzgotany po rozmowie z Mete. Oyku okazuje wsparcie mężczyźnie i próbuje mu pomóc odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Ayaz kontaktuje się z Mehmetem i Onem, by dowiedzieć się prawdy. Jednak spotkanie nie idzie tak jak planował… W międzyczasie Ayaz kończy współpracę z Mete. Onem wkurzona zachowaniem Mehmeta chce spalić jego atelier. Nie spodziewa się jednak, że pożar może zagrozić jej ukochanemu synowi. Tymczasem wypadek i szczera rozmowa Ayaza z Mehmetem zbliża do siebie mężczyzn…
psa już chyba nie będzie ? :(
Oyku sama od siebie pocałowała Ayaza :) dzień niespodzianek :)
Rozsądna??? Idzie nagi AYAZ a ta oczy zakrywa?? Wezzzz:(
A miła dla Ayaza rzeczywiscie jest. To i tak postęp.
Każda normalna kobieta zdjęłaby Ayazkowi ręcznik i do łóżka obydwoje.
A Oyku oczy zakrywała hahahahahahahah
Ona mnie dobija.....
A te dziadki beda caly dzien w tym łózku lezec???? Oooo prosze Oyku i Ayaz sie calowac zaczeli? To moze czesciej powinni im te kamery montowac haha :))
OOOOOOO Ayaz nagoooo :))) Wróciła dziecinnai niedojrzała Ojejku bleee.
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AKurat mi obraz stanął ide sie zastrzelić . I to na gołym AYAZIE nie no co to cenzurraaa moja wlasna?? :(((((((((((((((
przerywa mi co jakis czas, ale oczywiscie na takich dziadkach czy Melepecie to nie ale na gołym Ayazie to juz tak:))
Ilker nie wytrzymam ze smiechuu za chwileeeeee :)))))))))))))))))))
reakcja Oyku na półnagiego Ayaza była przekomiczna :DD
a tak wgl to czemu on wyszedł się ubrać ? Przecież Oyku go nie wygoniła, mógł zostać :(
Zrobiła śniadanie, ale niejadalne ;P
Ayaz najlepszy - Jak ktoś to zje, to w południe wyciągnie kopyta ;))))
łoho, Burcu i Emre się pocałowali w końcu :D
szaleństwo w dzisiejszym odcinku normalnie XD