w dzisiejszym odcinku ;>
Ayaz nie wie co począć z wyborem otrzymanym od Mete. Oyku wyczuwa chłód Ayaza w jej kierunku, jednak nie wie o co chodzi. Mężczyzna postanawia najpierw porozmawiać z matką, jednak ta ma niespodziewany wypadek. Gdy wychodzi z niego żywa, zapewnia swojego syna o wsparciu dla jego relacji z Oyku. Na znak przymierza ofiarowuje Oyku rodzinny pierścień. Ayaz jeszcze bardziej czuje się rozdarty pomiędzy miłością do Oyku, a rodziną. Tymczasem Mete każe Seymie zatrudnić się ponownie u Onem, by za jej pośrednictwem znać każdy krok Oyku. Mete ponagla Ayaza w podjęciu decyzji co kończy się krwawą bójką. Oyku zaskakuje Ayaza i pokazuje mu miejsce, które wybrała na ich ślub, jednak reakcja mężczyzny mocno ją zaskakuje…
brakuje paru ayazoholiczek dzisiaj
a udał im się ten odcinek, czuć bylo napięcie z każdej strony
a Ayazkowi w czarnym ślicznie, podkreśla mu oczy i karnacje
"brakuje paru ayazoholiczek dzisiaj "
monia by wpadła, to dyskusja jeszcze bardziej by się rozkręciła ;)
ayaz zachowa się jeszcze bardziej bezsensownie ????
Co się dzieje z tym Ayazem ??? Jest w ciąży? xDD
Zrobił się z niego wrażliwiec i skończona ciapa.
Co ja mówię, kobietka w ciąży byłaby bardziej stanowcza i nie dałaby się tak szantażować Metemu, a Ayaz poddał się walkowerem.
Aayz obudź się !!!!!!
powiem Ci tak, wrzala dyskusja na forum o nieużywaniu organów. i że w wyniku tego zanikają.
więc widocznie Ayazkowi zanikły jajca.
Kurna, chyba naprawdę mu zanikły.
Wszystko przez cnotliwość Oyku.
Miejmy nadzieję, że to zaniknięcie jąder jest chwilowe xD
akurat przy tej scenie mnie nie było, bo miałam paczke odebrać, ale na pewno w nocy nadrobie ;)
a dzisiaj znowu wycieli sceny! kurdeeeee.
jedna mniej ważna, podczas grania w piłkę
a drugą, na tym statku, przytulali się, całowali i udawali to słyną scenkę z titanica.. ehh :p ( jest na youtube) taka ładna <3
dlaczego nam to robią?
jutro odcinek będzie wcześniej, bo bardzo długi, ale pewnie też coś wytną :C
Moim zdanie Ayaz źle postępuje, powinien się zwierzyć Oyku lub swojemu tacie. On myśli, że jeśli rozstanie się z Oyku to wszystko będzie dobrze...nie będzie, bo on będzie cierpieć, Oyku i Onem także, bo będzie widziała jak jej syn cierpi.
Mógł to zostawić, nawet jeśliby Mete poszedł na policję, Onem by i tak nie siedziała za kratkami, bo Mehmet nie złożył na nią doniesienia, a pewnie i tak by ja wpuścili za kaucją,
P.S. Tak mi było smutno, bo Ayaziątko było dzisiaj smutne :(.
pewnie ;p jak większość forumowiczek-ayazoholiczek ;pp
co jedna to plan inny i każdy lepszy od oryginalnego :D
Proponuje pojechać i zaszyć się z Ayazem w takim hotelu w Turcjii
Hotel Ayaz Aqua
czterogwiazdkowy pełen luksus.
Niestety nie dam rady posłać linka.
o to chodzi?
http://www.itaka.pl/wczasy/turcja/bodrum/hotel-ayaz-aqua,BJVAYAZ.html
;ppp