PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 49

ocenił(a) serial na 8

miłego oglądania :*

Rozłoszczone na swoich partnerów przyjaciółki postanawiają urządzić sobie piżamową imprezę. Seyma nadal jest zdruzgotana stratą dziecka. Mete wspierany przez Isik chce jej pomóc. Niestety w związku z tym nie może udać się z Ayazem na spotkanie biznesowe za miastem. Choć Oyku ciągle jest zła na Ayaza to postanawia mu towarzyszyć w tym ważnym momencie. Dzięki jej szaleństwom Ayazowi udaje się zdobyć zlecenie. Seyma spędza dzień z Sibel, Ilkerem i ich dzieckiem. Niestety gdy tylko na chwile znika z oczu wraz dzieckiem, wszyscy podejrzewają ją o porwanie malucha. Zrozpaczona Seyma wyznaje całemu zespołowi, że boli ją nie tylko strata dziecka, ale również przyjaciół…

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

laski mnie irytują w dzisiejszym odcinku..
oyku tradycyjnie foch na ayaza choć nic złego nie zrobił.
isik tak samo.
burcu się wydarła na emre, bo ten zasnął gdyż jest przemęczony pracą..
czy one są normalne?? :p
wgl to już był taki podobny odcinek jak babeczki sie sfochały na facetów... scenarzyści znowu się powtarzają.

Jeszcze niedawno odcinki były śmieszne a teraz robi się to wszystko żenujące. Sory ale inne określenie nie przychodzi mi do głowy.
Na fochy Oyku i na nią już patrzeć nie mogę :(

użytkownik usunięty
madzik_867

Też mi to określenie przychodzi do głowy. Zamiast się śmiać czuję się zniesmaczona :-( szkoda..
A fochami oyku to już rzygam, ile można no ile..

Jak Oyku rzucała w tarczę miałam ochotę przypiąć tam jej zdjęcie i zacząć rzucac w jej stronę XD

ocenił(a) serial na 1
madzik_867

to bedziecie mialy satysfakcje jak ojku zaryje w blocie ryjkiem

darjaa

No i wpadła :)))

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

burcu i sibel jak zwykle przesadzaja

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

jak on daje to mleko nie wie ze jak sie nalyka powietrza to bedzie mialo kolke

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

odkryli dzis interot chyba

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

nudy nudy nudy....
mam nadzieję, że to takie specjalne spowolnienie akcji przed finałem...
a co sądzicie o tej nowej telenoweli co będzie leciała w miejsce kiraz ? jakieś dobre opinie są na jej temat ? widziałam, że to też serial fox, więc może być okej, aczkolwiek opis jakoś szczególnie mnie nie przekonał, kolejny trójkąt a dodatkowo dziecko xd

użytkownik usunięty
bella93

Oni tak spowalniają akcje od 46 odcinka.. Przesada jak dla mnie.
Też czytałam o tym nowym serialu, opisy mnie nie zachwyciły.. ale dam mu szansę ;-)

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

idiotki

mistrzyniF1

Oyku znowu zazdrosna.
niech traktuje Ayaza tak dalej to będzie się miała czym martwić.

madzik_867

Jak ona się dziś zachowuje to porażka... Tego nie da się już ogladać:(

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

wxtrzymasz jeszcze dwa odcinki?

darjaa

Ja chyba nie wytrzymam. Idę się opalać :)

darjaa

cięzko... ja tak patrz jednym okiem i tak naprawdę to nawet nie wiem co się dzieje

jasmin35

Na miejscu Ayaza nigdzie bym jej nie zabierała ze sobą. Albo wstydu narobi albo klientów przestraszy. Nigdy nie umie się zachować jak normalny człowiek.

madzik_867

trochę mnie to wszystko martwi w kontekście zbliżającego się drugiego sezonu. Jeśli Sezon będzie prezentował obecny poziom to ja wysiadam;/

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

ja nawet nie zamierzam ogladac

użytkownik usunięty
jasmin35

No dokładnie :( serial całościowo fajny ale jak nam mogli zafundować na koniec takie coś? Nudzę się jak mops..

ja też nie jestem w stanie skupić się dłużej niż minutę na 'akcji' w serialu.
Ktoś na fora udostepnił zdjęcia podobno z prywatnego ślubu Bulenta. Ozge ma grzywkę (wygląda okroooooopnie) a Serkan brodę (też nie za bardzo).

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

podaj link

darjaa

http://www.telenowele.fora.pl/telenowele-wyemitowane,70/sezon-na-milosc-tv-puls- 2014,30576-4080.html

:))

ocenił(a) serial na 8
jasmin35

Serkan dla mnie spoko ;pppp Ogze średnio, ale brody pewnie zdążą zgolić

użytkownik usunięty
jasmin35

Ja tak samo, częściej zerkam tutaj niż na ekran tv.
Oglądałam te zdjęcia i stwierdziłam to samo. Ozge wgl nie pasuje ta grzywka, postarza ją, a broda serkana jest bleee. I jeszcze sibel sciela włosy. Co za zmiany.

nie zwróciłam uwagi na Sibel. Szkoda, bo miała piękne włosy;( ta broda Ayaza też nie za bardzo. Czytałam jeszcze, że Ozge i Serkan musza sie ukrywać, bo producent serialu zakazał związków między aktorami

użytkownik usunięty
jasmin35

Serio?? Woow, A co mu do tego? Byłoby głośniej o serialu co zadziałałoby na korzyść. No ciekawe :p

Ehh już połowa odcinka i dalej nuuuda, chyba już straciłam nadzieję.

już gdzieś wcześniej wygrzebałam takie info po turecku, wrzuciłam do google translatora i tak z kontekstu wyszło. A teraz taką informację znalazłam na polskim blogu. To wszystko zresztą czytalam na forum telenowel (link podałam wyżej) ;)

Podobno Ozge i Serkan zaprzeczali nerwowo ze sa tylko przyjaciółmi jak dziennikarze zadawali im niewygodne pytania ;)

a producent coś sapał, że może mieć to negatywny wpływ na produkcję hahahaha, wg mnie jak proci w realu też są razem to może to mieć tylko i wyłącznie pozytywny wpływ ;)

użytkownik usunięty
jasmin35

Przynajmniej się wyjaśniło dlaczego nie ujawniają się ani nie dodają wspólnych zdjęć.. Fajna z nich para ;-)

Zaraz będzie akcja, że seyma niby porwała dziecko i to by było na tyle dziś..
Czekam już tylko na finał bo jest coraz gorzej, przed nami już tylko fochy oyku ;-)

fajna fajna, tym bardziej, że Ozge pewnie nie ma nic wspólnego z głupią Oyku :D:D:D

oooo to może chociaż coś ruszy na chwilę!

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

dobrze sie ukrywaja ze nawet na naza wies to info dotarlo

ocenił(a) serial na 1

a oldzaj jaki lysy

darjaa

Olcay strasznie się zmienił, wyłysiał ;D

ocenił(a) serial na 1
madzik_867

mala ale pustak

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

ta poje.buska mialam im tylko kolekcje pokazac

mistrzyniF1

Żal mi Seymy, nie myślałam że będzie aż tak przeżywać stratę tego dziecka.

dariah

mamo, głowa ci się pali hahahahaha ;)

użytkownik usunięty
jasmin35

Ahahahaha, najlepsza akcja w tym odcinku.
Jedyne co im się dziś udało :-D. Ale się uśmiałam :-D

chociaż tyle ;) i ten dymek z tyłu hahahahaha ;)

ocenił(a) serial na 7

to było dobre, i do był drugi moment gdy się zaśmiałam w trakcie tego odcinka xd pierwszy gdy oyku poleciała w błoto ;dd

użytkownik usunięty
bella93

aaaa, to też spoko było :d
szkoda tylko, że musimy się doszukiwać pojedynczych zabawnych scen bo odcinek całościowy dupny :p może jestem za ostra ale tak to widzę, nawet zainteresowanie serialem zmalało i tu na forum coraz mniej osób wpada komentować.
nie wiem czy widziałaś ale już leci na pulsie zapowiedź kontrakt na miłość jakbyś była ciekawa, można obczaić głównych bohaterów, kto wie, może okaże się spoko :)

ocenił(a) serial na 7

no właśnie widziałam tą zapowiedź i weszłam na stronę pulsu obczaić, ale jakoś specjalnie mnie nie przekonuje, może pierwszy odcinek obejrzę, zobaczymy ale jakoś ani akcja ani główni bohaterzy mnie nie zachęcają ;dd

jasmin35

"mamo, głowa ci się pali hahahahaha ;)"
To rzeczywiście było dobre ;))

Jeszcze mnie rozbawił Ayaz i ciastolina ;)
"Do budowy tego domu potrzebuję ciastoliny" XDDD

Poza tym odcinek bardzo, bardzo nudny i beznadziejny

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

jeden za mną :D

ale Oyku jest głuuuuupia, normalnie aż żal patrzeć na nią było :D do pracy Ayaza to się może wtrącać, ale jak Ayaz coś jej podpowie to już olaboga, jak mogłeś co ty robisz ja sama wiem lepiej zjadłam wszystkie rozumy. i jak można się spokojnego konia wystraszyć? nie rozumiem. w dodatku za ogrodzeniem. na szczęście zaliczyła błocko.
Sibel też od razu raban zrobiła, logicznie rzecz biorąc to najpierw szuka się wokół siebie, a dopiero potem coraz dalej. a ci praktycznie od razu na dworce polecieli.
dobrze, że przynajmniej Emre i Burcu są trochę rozsądni i się jako tako pogodzili (o ile się niedługo znów nie pożrą)

mistrzyniF1

Czyli jeszcze dwa odcinki Ci zostały ;)

Oyku się przestraszyła wielkiego łba końskiego, tez coś :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

już prawie jeden :D
ale koniki są ładne, może nie jestem jakąś tam fanką, ale no kaman :D
pies też strasznie nie wyglądał

mistrzyniF1

To było bez sensu i tyle.
Ogólnie to był wyjątkowo masakrycznie słaby odcinek.
Przydałaby się złota malina za scenariusz tego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ten następny już trochę lepszy jest :D
zaraz się wypowiem w innym temacie :P