To znowu Ja :D
Wygrany przez spółkę Önem i Ayaza przetarg, przyczynia się bezpośrednio do powstania kolejnych problemów między Öykü a Ayazem.
Öykü podejrzewa, że cała ta wygrana Önem to jedno wielkie oszustwo.
Ayaz nie może uwierzyć, że jego matka byłaby zdolna do czegoś takiego, dlatego postanawia osobiście zbadać tę sprawę.
Önem wprowadza się tymczasowo do mieszkania Öykü i Ayaza.
W domu panuje dość napięta atmosfera.
Przysłowiowej "oliwy do ognia" dolewa jeszcze pewien artykuł zamieszczony na łamach prasy.
Mimo reakcji przyjaciół, Mete nie zamierza trzymać się z dala od Naz.
Nowy biznes İlkera i Emrego coraz bardziej zaognia stosunki między Sibel i İlkerem.
źródło telefora justyn173
hahahha Paula, uwielbiam Twoje dzikie reakcje ;)
Tak samo cieszyłaś się ostatnio na forum Kiralik ask :D
:D
Takie odgłosy powinny być w sypialni Oyku i Ayaza, to przynajmniej by ożywili tą żałosną serię :D:D:D
MI się bardzo podoba, po Dzikim Sercu i głupcu Oktawiuszu, wszystko jest lepsze :)
Pedro jest fajny męski i stanowczy, a Fiorella i Gianna są takie słodkie i dobre i mają fajny włoski akcent :)
To prawda :)
Octavio i MC nie są razem, Octavio ożenił się z Doris. Octavio wcześniej zgodził się, aby Lupita wychowywała się z matką. Octavio po ma trójkę dzieci (każde z inną). Po 10 latach spotyka MC i widzi ją z Alvaro.
Octavio:Maricruz Ty dziwko! Jak Ty się prowadzisz, przynosisz hańbę mojej córce, Odbiorę Ci ją!
A Maricruz przez te 10 lat nie związała się z żadnym mężczyzną i ani nie pocałował Alvaro...
To jest myślenie tego głupca, jak w średniowieczu! :)
A sam był żałosny, bo on myślał, ze z każdą kobietą, z którą się spotyka musi się ożenić :D
Vanessa Ty się kobieto nie dziw, bo odcinki Kiralik coraz lepsze.... sceny między Omerem a Defo super.... a spojrzenia Omera..... łał.... Paula się ze mną zgodzi ;)
Zresztą ja już jestem omeroholiczką ;))) chyba nawet większą niż ayazoholiczką ;) tylko mnie nie zlinczujcie ;))))
Ale ja się nie dziwię, i wierzę Wam, że KA lepsze o wiele.
Tak żartuję, reakcje Pauli genialne :D
Przecież można mieć wiele holizmów ;)
Tym barwniejsze życie ;)
Ja chyba zaczynam też być większą Omeroholiczką :D. Te jego oczy...cud, miód i orzeszki :)
Ło matko teściowe w dom młodzi spadajcie ;)
A tak prawie na poważnie.... czy tylko jak mam wrażenie , tylko po zwiastunach, ze scenarzyści tureccy "wspinają się na wyżyny swojej głupoty z prędkością światła " - a może tylko ja taka czepialska jestem ;)
Ciekawe jak tam rating po 54 odcinku ;)
o matulo jakie to żałosne....
ostatnio oglądałam zwiastun Kontraaktu i śmiałam się w głos, mimo iż nic tureckiego do mnie nie docierało
a to to koszmar, oraz dodatkowo dla mnie Oyku wygląda strasznie niekorzystnie
Oj ja z kontraktem jestem strasznie na bakier ;)
Zafiksowałam się za bardzo w kiralik ask ;)))) Omuś rządzi przynajmniej u mnie na razie ;)
A co do Oyku masz rację niekorzystnie wygląda, chyba przez fryzurę, miała ją zrobić dojrzałą, faktycznie może dojrzalej wygląda, ale wychodzi na to, że po powrocie do Stambułu jej zidocenie zaczyna powracać ...... brrrr a taką miałam nadzieję, że II seria będzie lepsza..... nie bawię się tak, jak ja się fochnę to spakuję zabawki i pójdę do innej piaskownicy ;)
W zasadzie już poszłam do innej piaskownicy ;)
hahahha ;>
ja nie jestem na bieżąco z Kiralik ask, ale nadrobię w najbliższym czasie, bo tam przynajmniej nie dzieją sie takie kretynizmy jak tutaj
i szkoda że Kontraktu nikt nie tlumaczy całościowo, gdyż z chęcią bym obejrzała ;) tęsknię za tą szaloną rodzinką
Jeśli kontraktu będzie tyle odcinków co ostatnio, to może puls kupi i puści.... chociaż zbytnio bym na to nie liczyła.
Teraz zafascynowani są To moje życie, ja nie oglądam tego w ogóle, nawet muszę spojrzeć na forum,ale pewnie ilość komentujących nie powala;)
owszem nie powala ;)
i opinie są bardzo podzielone
w sumie to się nie dziwię, mnie kompletnie nic nie zauroczyło w tym serialu
Ja jak patrzę na ten serial to on przypomina najbardziej telki latynoskie, oni się tam lubuja w takich wątkach, tylko w telkach latynoskich jest więcej erotyzmu.
Zarówno Sezon, kontrakt, czy kiralik ask ma lżejszą formę i jest więcej komizmu ....
proszę:
https://www.youtube.com/watch?v=a7btyHoVms8
babcia masakruje Mukaddes, a Fatih bawi się we Flasha ;ppp
Dzięki Mistrzyni ;)
Babcia wali z liścia konkretnie ;)
A Fatih .... cóż J. Bolt chyba się musi schować ;)
"Ło matko teściowe w dom młodzi spadajcie ;) "
No dokładnie, to samo sobie pomyślałam, oglądając zwiastun.
Dwie wkurzające teściowe, jeszcze ten brat ze znajomymi się wepchał.
Masakra
Niech Ayaz i Oyku postawią na spontan, spakują się w wyjadą do hotelu i potem większość odcinka spędzą w sypialni w pokoju hotelowym, wydając odgłosy podobne do ekscytacji Pauli na Kiralik Ask i Omusia haha ;)
Wiem, ja znowu o jednym i jadę po bandzie :D:D:D
Przynajmniej coś by się działo w tej nudziarskiej serii.
Najlepiej niech wyjadą gdzieś zagranicę do Hiszpanii albo do Szwajcarii , zaszyją się w domku w górach i.... będę wyprawiać dzikie harce na skórze niedźwiedzia przed kominkiem;)))
Tylko zagranica ich ratuje, bo wtedy Turcy coś więcej z erotyzmu pokażą.... nie tak było w rzymie ze sceną z nocy poślubnej..... gre wstępną pokazali bardziej odważnie niż w odcinku z sukienką i nożyczkami, dopiero po tym co Ayaz i Oyku mówili po fakcie można się było domyślić, że pociął jej sukienkę i spędzili dużo czasu w sypialni ..... a wizualnie ..... scena ucięta nawet jej Ayaz nożyczkami nie dotknął i koniec....
Zgadzam się z Tobą w 100%
Za granicę niech jadą, tak, tak.
Już to sobie wyobrażam - Oyku i Ayaz na skórze niedźwiedzia przed kominkiem, sam ogień, a w kominku też ogień :D:D
Zamiast pokazać ucięcie ramiączek, to ucięli scenę ;))
hahahah właśnie .... dobre z tymi ramiączkami;)
Znowu my jesteśmy lepsze w scenariuszu niż nasi bracia tureccy jak nic muszą do nas zgłosić się na korepetycję.... jak pisać scenariusz, żeby rating był najlepszy.... tylko muszą nam słono zapłacić za te konsultacje..... wiedza kosztuje ;)
Pewnie, ze słoną zapłacą ;)
Za współpracę z takimi indywidualnościami i osobowościami jak my ;)))
Aha, i jeszcze zążądamy zdjęcia z Serkanem - i na instagram potem niech wrzuci ;)
No co Ty cały 53 mieszkali sami... i to by było na tyle ;)))
Turcy stwierdzili.... za dużo czasu spędzaliby w sypialni trzeba im kogoś dołożyć ..... i dołożyli do pieca;))) Onem. Meral z synusiem, za chwilę będzie mieszkał Mehmet, potem wróci ciotka czaki ...... bo przecież trzeba powielić konwencję. a później ...... wprowadzi się Seyma . bo wrócą jej rodzice i zajmą jej dom ;) , potem będzie z nimi mieszkać Mete, bo go Naz zacznie prześladować..... a później Burcu, bo się dowie, że tatuś chce żeby Meral się do nich wprowadziła, a później Emre, bo go babcia wywali, za złe prowadzenie się..... a potem Sibel z dzieckiem, bo będzie mieć awarię kanalizacji w domu i musi gdzieś mieszkać....., a potem jeszcze będzie z nimi mieszkał Ilker, bo Ayaz sprzeda stary dom, a na koniec..... znowu powrócą dziadkowie, bo się stęsknili za wnuczkami...... a później znajdzie się piesio..... i tylko on będzie mile widziany, ale przez Ayaza;))) Oyku się wścieknie, bo piesio będzie ją gryzł, taki zazdrosny o Ayaza..... a
Ale jak już przejdzie ta pielgrzymka przez domu Oyku i Ayaza..... i zostaną sami..... Oyku zacznie dobierać się do Ayaza, a Ayaz..... Oyku nie będziemy się kochać, bo zaraz ktoś nam przeszkodzi..... a Oyku niestrudzenie próbuje całować Ayaza...... już robi się prawie gorąco...... dzwonek do drzwi....... a w drzwiach....... tatuś wracający z leczenia w Szwajcarii;)
hahahhahahahaha świetna jesteś ;)
popłaczę się ze śmiechu :D
Będą mieszkać, jak w "Nie ma róży bez ognia" ;)
I w końcu Ayaz nabawi się urazu psychicznego i nie będzie "mógł", bo będzie miał wrazenie, ze zaraz ktoś zadzwoni do drzwi :D
Zawsze do usług ;))) tak mnie wkurzają Ci scenarzyści tureccy, że sobie sama muszę komiczne wątki wymyślać ;) Jakby fajną serię zrobili , to nie bym się w zachwytach rozpływała, a nie wymyślała głupoty ;))) tak jak się ostatnio o KA rozpływam, jakoś oni tam nie maja takich problemów, fakt też wymyślają, ale jest to tak fajnie zrobione, że aż chce się oglądać następny odcinek, a tu widzisz zwiastun i masz dość ;)
A 19 zwiastun KA oglądałam już chyba z10 razy KM 1 .....
I jeszcze nie mogę się doczekać II zwiastuna KA, który będzie pewnie jutro wieczorową porą ;)
Jeszcze mi się przypomniało, jak w M jak miłość Kinga, Piotrek, Madzia i Kamil mieszkali w małym mieszkanku jako studenci.
I Pawel się u nich tymczasowo zatrzymał.
I Kamil się wściekł i mówi - "Nasze mieszkanie to nie przechowalnia bagażu" :D
Obejrzałam 54 odcinek w 20 min niecałe..... co prawda bez głosu, bo mi się nie chciało szukać ;)))
Powiem Wam tylko tyle...... szału nie ma , ciągle mam wrażenie, ze co wątek to chce się powiedzieć .... ludzie to już było....
Onem wprowadzająca się do Ayaza i Oyku.... porażka .... i to z jakiego powodu, bo ktoś się jej do domu włamał.... hahahha dobre sobie, przecież Onem dobrze wie, ze to Mehmet był u niej po swoje zabawki, a udaje, że się boi. Cóź każdy pretekst jest dobry..... tylko dlaczego to mi się takie miałkie wydaje..... No i Naz , która jak mniemam jak jej się nie udało zabrać firmy, bo Ayaz zainterweniował, to walnęła artykuł w prasie..... chyba nie będę musiała się domyślać o czym.... czy Oyku była kochanką jej ojca.... brrrr co za schematy.....- a może się mylę..... ale z tego co widzę, że raczej nie ......
Jedynie w czym mnie scenarzyści posłuchali, to ...... chyba pojawi się ktoś na horyzoncie u Seymy..... może chociaż tego wątku nie spieprzą ;))))
Sorry za elabuś, ale musiałam się wyżyć, a dziś nie mam czasu pisać mnóstwa komentów ;)
Powiem za nami 3 odcinki II serii.... o ile pierwszy był ekstra.... reszta woła o pomstę do nieba..... zawiodłam się ..... oj i to bardzo.... ciekawe jak rating po tym odcinku ....
Ja jeszcze nie zajrzałam na odcinek.
Jakoś nie mam nastroju.
Denerwuje mnie to wszystko. Scenarzyści myśleli , że jak 1 sezon miał oglądalność to czemu by nie zrobić dalej. Wydaje mi się jednak , że to jest wszystko naciągane na siłę.
Porażka.
A było to z tym wrzuceniem Ayaza do wanny? I czy było coś potem ?
w ogóle cała scena kąpieli Oyku trwała tyle i piosenka co ją śpiewała Ayaz zdjął jej słuchawki, rozmasował jej kark , na końcu jak wrzuciła Ayaza to się cmoknęli i koniec sceny .... szału specjalnego nie było
Wychodzi na to, że rating oglądalności tego odcinka był jeszcze gorszy niż odcinka 53 ...... no ciekawe, ciekawe, chyba się raczej nie mylę.....