PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Jak Wasze wrażenia po tym odcinku? Ja coraz bardzie zaczynam lubić ten serial :)
Urocze jest to jak Ayaz próbuje wyciągać Oyku z różnych opresji i "depresji. Czasem mu to wychodzi a czasem wychodzi komicznie :)
Poza tym...Ayazek chyba zaczyna sobie uświadamiać,że jego "zabawa"z Oyku zaczyna nabierać na mocy i zaczyna być niebezpieczna dla niego samego(biedaczysko próbuje teraz zachować dystans...Czy oby Ayazku nie za późno ;)? ) Oyku zresztą też zaczyna się pomału w tym wszystkim gubić.Nawet Mete dziwnie się zachowuje.Niby taki zakochany w Seymie a rozmyśla o Oyku. No bo Seyma jak to Seyma z każdym odcinkiem robi się coraz cwańszą lisicą ;)
Sceny, które najbardziej mi się podobały to...przebieranka Ayaza i wykład o popiersiu...oraz scena w klubie i magia tańca A&O <3 Czekam na więcej!

bliss6

Świetny odcinek, a co do Ayaza, Oyku i Mete i ich uczuć to nie wiem, co myśleć. Ayaz chyba zaczyna się bać, więc zrywa z Oyku, Oyku chyba sama nie wie, co czuje, bo najwyraźniej polubiła Ayaza, a Mete rozmyśla o Oyku, nawet kupił dla niej wisiorek, ale ostatecznie dał go Seymie... Pewnie Mete uważa, że między Oyku i Ayazem jest coś poważnego (mimo, że ona mu powiedziała, że zerwali), bo on chciał jej dać ten wisiorek, ale później się wycofał...
Seyma z każdym odcinkiem coraz bardziej mnie wkurza... A Iker dzisiaj mnie zaskoczył tym, co powiedział do Ayaza. Nie sądziłam, że aż tak dobrze zna Oyku. Jednak to nie zmienia faktu, że go nie znoszę.