czy opłaca się ten serial oglądać :) Ja gustuje no nie wiem supernatural :) grimm :) the fades :)
dexter :) czy to jest coś mniej więcej z podobnego gatunku z wciągajacą fabułą ?
Sama oglądam supernaturala i dextera i szczerze mówię, że Sherlock to najlepszy serial jaki w życiu widziałam. Fabułę ma cholernie wciągającą, obejrzałam cały serial w dwa dni i nie oderwałam się od niego od tego czasu lecz gatunkowo nie jest podobny.
Sherlock jest inni niż Supernatural czy Dexter, ale fabułę ma super wciągającą, ja sama oglnądnęłam wszystkie sześć odcinków w dwie noce i czekam na kolejne, bo dawno nie widziałam tak dobrego serialu. Fabułę ma fajną, nie nudzi, postacie też są fajne, każdy jest inny i jakoś się tam wszyscy fajnie dopełniają.
Hon, Nie wyobrażasz sobie jak wielu fanów spn ogląda Sherlocka. Opłaca się, opłaca się jak najbardziej ;-;
Zdecydowanie się opłaca...Najlepszy serial jaki oglądałam jak dotąd.Ale teraz przechodze katusze bo obejrzałam [tak jak ephsupportpl (swoją droga niezły nick xD)] to w dwie noce i czekam z ogromną niecierpliwością na kolejny sezon, który nieawidomo kiedy będzie .. :(
właśnie obejrzałam pierwszy odcinek i myślę, że opłaca się oglądać dalej ;)
Chociaż kolego besterek94 - skoro przebrnąłeś przez 8 sezonów, po 23 odcinki Supernaturala (ja na razie ósmy odpuściłam :)), to czymże jest dla Ciebie 6 odcinków Sherlocka? :) Nie pytaj więcej, tylko bierz się za oglądanie :)
Pozdrawiam :)
Ja obejrzałam Sherlocka wiedziona rozpaczą po skończeniu House'a "Co ja teraz będę oglądać?!". Szukałam czegoś z podobnym humorem, a że jak przyznają scenarzyści postać House'a jest wzorowana na klasycznym Sherlocku Holmesie, to główne postacie mają ten sam wzór. A "Sherlock" zachwycił ;)
Brakuje już niestety dobrych seriali te co dobre już obejrzane nie wiem szukam coś na prawdę wciągającego :D nie podoba mi się gra o tron jest taka .. Nie wiem no nie podoba mi się :P Coś takiego z nutka grozy a zarazem z wciągającą fabułą :) Nie wiem oglądałem cult, lost , grimmm , supernatural, the walking dead , baby daddy , fades , no duzo tu wymieniac potrzebuje coś sensownego :D
bardzo się opłaca. najlepszy serial jaki widziałam. a widziałam wiele: od Plotkary, Supernatural, Współczesnej rodzinki do Suits, Dex;'a i wielu wielu wielu innych. ale ten jest najlepszy. inteligentny.