PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238026
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Ciekawski :)

ocenił(a) serial na 5

czy opłaca się ten serial oglądać :) Ja gustuje no nie wiem supernatural :) grimm :) the fades :)
dexter :) czy to jest coś mniej więcej z podobnego gatunku z wciągajacą fabułą ?

ocenił(a) serial na 10
besterek94

Sama oglądam supernaturala i dextera i szczerze mówię, że Sherlock to najlepszy serial jaki w życiu widziałam. Fabułę ma cholernie wciągającą, obejrzałam cały serial w dwa dni i nie oderwałam się od niego od tego czasu lecz gatunkowo nie jest podobny.

ocenił(a) serial na 8
interstellarburst

Sherlock jest inni niż Supernatural czy Dexter, ale fabułę ma super wciągającą, ja sama oglnądnęłam wszystkie sześć odcinków w dwie noce i czekam na kolejne, bo dawno nie widziałam tak dobrego serialu. Fabułę ma fajną, nie nudzi, postacie też są fajne, każdy jest inny i jakoś się tam wszyscy fajnie dopełniają.

ocenił(a) serial na 10
interstellarburst

"Sherlock" przy "Monku" leży i kwiczy...

ocenił(a) serial na 7
besterek94

Hon, Nie wyobrażasz sobie jak wielu fanów spn ogląda Sherlocka. Opłaca się, opłaca się jak najbardziej ;-;

besterek94

nie ważne co oglądasz Sherlock i tak Ci się spodoba, najlepszy serial ostatnich lat

ocenił(a) serial na 10
besterek94

Zdecydowanie się opłaca...Najlepszy serial jaki oglądałam jak dotąd.Ale teraz przechodze katusze bo obejrzałam [tak jak ephsupportpl (swoją droga niezły nick xD)] to w dwie noce i czekam z ogromną niecierpliwością na kolejny sezon, który nieawidomo kiedy będzie .. :(

ocenił(a) serial na 5
amelka2602

czemu niezły nick :D?

ocenił(a) serial na 10
besterek94

:) no nie wiem :) dobry :) serial :) ale :) no wiesz :)

:)

ocenił(a) serial na 5
merdevsky

Nie nie wiem dokładnie o co chodzi:P?

besterek94

właśnie obejrzałam pierwszy odcinek i myślę, że opłaca się oglądać dalej ;)
Chociaż kolego besterek94 - skoro przebrnąłeś przez 8 sezonów, po 23 odcinki Supernaturala (ja na razie ósmy odpuściłam :)), to czymże jest dla Ciebie 6 odcinków Sherlocka? :) Nie pytaj więcej, tylko bierz się za oglądanie :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 5
karolina225

Hm po takiej wypowiedzi na pewno spróbuje:))

besterek94

hehehe :) Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
besterek94

Ja obejrzałam Sherlocka wiedziona rozpaczą po skończeniu House'a "Co ja teraz będę oglądać?!". Szukałam czegoś z podobnym humorem, a że jak przyznają scenarzyści postać House'a jest wzorowana na klasycznym Sherlocku Holmesie, to główne postacie mają ten sam wzór. A "Sherlock" zachwycił ;)

ocenił(a) serial na 5
The_Who

Brakuje już niestety dobrych seriali te co dobre już obejrzane nie wiem szukam coś na prawdę wciągającego :D nie podoba mi się gra o tron jest taka .. Nie wiem no nie podoba mi się :P Coś takiego z nutka grozy a zarazem z wciągającą fabułą :) Nie wiem oglądałem cult, lost , grimmm , supernatural, the walking dead , baby daddy , fades , no duzo tu wymieniac potrzebuje coś sensownego :D

ocenił(a) serial na 10
besterek94

Tym bardziej Sherlocka gorąco polecam ;)

ocenił(a) serial na 5
The_Who

no aż spróbuje :)

ocenił(a) serial na 10
besterek94

bardzo się opłaca. najlepszy serial jaki widziałam. a widziałam wiele: od Plotkary, Supernatural, Współczesnej rodzinki do Suits, Dex;'a i wielu wielu wielu innych. ale ten jest najlepszy. inteligentny.

besterek94

nie pozalujesz. mistrzowski serial. kapitalnie zrobiony, swietna gra aktorska. wielkie brawa dla BBC! brawo rowniez dla ludzi od castingu - rola Sherlocka nie mogla byc lepiej obsadzona. Nie moge sie doczekac 3 sezonu.