PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Forum

ocenił(a) serial na 9

Przy ostatnie rozmowie na "Pogaduchach" padł pomysł forum, żeby można było spamować do
woli. Tutaj już się robi mały kołchoz i ciężko się połapać co kto do kogo wysyła (za bardzo się
rozszalałyśmy).

Tak jak mówiłam po uraczeniu mnie na noc zdjęciem Bena "w kapturze" (dziewczyny wiedza o
jakie chodzi) spać nie mogłam. Założyłam więc na szybko forum.

Robię to po raz pierwszy i nie dysponuję w tym tygodniu zbyt dużym czasem, więc proszę o
cierpliwość i wyrozumiałość. Forum narazie jest "jałowe". Z biegiem czasu dopracuję się
szczegóły, wyglad, fotki itp.

Wszelkie propozycje, komentarze przyjmuję z radościa. Dziewczyny stwórzmy coś fajnego razem
:)

Mam nadzieję, że chociaż nazwa forum może być :)

iamsherlocked.fora.pl

Proszę rejestrować się nikiem z filwebu (łatwiej nam będzie).

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Moi drodzy, muszę Was bardzo serdecznie przeprosić - przy wczytywaniu jednego ze stylów, forum odmówiło posłuszeństwa. Okazało się to nagminnym błędem serwisu fora.pl. Nie było innej rady jak do nich napisać z prośbą o pomoc. Pokarało mnie, że sprawdzałam wszystkie style po kolei, zamiast zostać przy jednym przejrzystym. Nie zostało nic innego jak czekać, aż forum zostanie naprawione...
Jeszcze raz przepraszam. :(

ocenił(a) serial na 9
Inuyashka

Alarm odwołany, naprawili po 20 minutach. :O

ocenił(a) serial na 9
Inuyashka

Niestety znów awaria forum. Bardzo wszystkich serdecznie rzepraszam. Czekamy na odzew administracji fora.pl. Bład okazał się faktycznie nagminnym.

Inuyashka, proszę Cie kochana o kontakt na nowym forumowym mailu lub PW.

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Faktycznie, chciałam się dzisiaj zarejestrować, wchodzę na stronkę, a tu mi wyskakuje jakiś błąd. No niech oni coś z tym zrobią...

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Podejrzewam, że w weekend nie zajmuja sie takimi rzeczami niestety. Zaczynam żałować wyboru serwisu... No ale zobaczymy... Jak zacznie działać to dam znać :)

xena_4

Za długo zwlekałaś i forum stwierdziło, że skoro tyle kazałaś na siebie czekać to teraz ono strzela focha i my musimy poczekać na nie... :) Czy też nią bo nasze forum najwyraźniej jest kobietą.

ocenił(a) serial na 9
brutek

Nie dość, że kobieta to jeszcze z PMSem....

ocenił(a) serial na 9
brutek

Padłam ;ddddd Nie ma to jak złośliwość przedmiotów martwych, prawda dziewczyny? ;dddd

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Niezła z niej kobitka jak po dniu kobiet zgona walnęła :P noo szalooona :)

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Ta kobitka może już nie szaleć, bo zostawiam tam właśnie fajne posty ;p

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Napisałam na Twojego prywatnego maila, dane do naszego forumowego maila zostawiłam sobie w PW na forum, a oczywiście teraz nie mam do tego dostępu... ^^"

ocenił(a) serial na 9
Inuyashka

D Z I A Ł A :D Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie :)

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Dzięki. Zarejestrowałam się i już tam działam :)

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

I już się forum znowu psuje :/ (dobrze, że zdążyłam dodać teksty w jednym z moich postów, bo nie wiem, czy potem by mi się to udało).

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Walczę z wygladem. Wizualnie może się zmieniać co chwila ale jak najbardziej działa.

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Tego akurat nie zauważyłam. Tylko wkurzyły mnie limity postów dla nowych osób. To trochę przypomina filmweb..

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszego forum

Iamsherlocked.fora.pl

Masa zdjęć i gifów dotyczacych serialu oraz aktorów, jak również ciekawe dyskusje i anegdoty. Dołacz do nas :)

ocenił(a) serial na 10
berdiczek

To forum już tak wizualnie będzie wyglądać? Bo nie wiem czy to wina przeglądarki czy co, ale jest teraz strasznie nieczytelne ;x

ocenił(a) serial na 9
LadyDomi

A o czym mówisz? Dziś było zmienione tryliard razy. Teraz jest jak najbardziej przejrzyste i ok . Może to przegladarka. Spróbuj jeszcze raz ręcznie wpisać adres.

ocenił(a) serial na 10
berdiczek

Dobra, cofam alarm. Moja wina! Wpisanie adresu na nowo pomogło :D
Prezentuje się bardzo dobrze!
Dzięki za pomoc i przepraszam za problem.

ocenił(a) serial na 9
LadyDomi

Cieszę się, że wszystko działa :) Zewnętrzny serwer czasem szaleje :P

ocenił(a) serial na 9
berdiczek

Piszę, żeby ten temat znów stał się widoczny. Zapraszam wszystkich serdecznie na forum iamsherlocked.fora.pl
Z pewnością rozmowy tam są dużo wygodniejsze niż tutaj. :)

berdiczek

jw. ;)