Przy ostatnie rozmowie na "Pogaduchach" padł pomysł forum, żeby można było spamować do
woli. Tutaj już się robi mały kołchoz i ciężko się połapać co kto do kogo wysyła (za bardzo się
rozszalałyśmy).
Tak jak mówiłam po uraczeniu mnie na noc zdjęciem Bena "w kapturze" (dziewczyny wiedza o
jakie chodzi) spać nie mogłam. Założyłam więc na szybko forum.
Robię to po raz pierwszy i nie dysponuję w tym tygodniu zbyt dużym czasem, więc proszę o
cierpliwość i wyrozumiałość. Forum narazie jest "jałowe". Z biegiem czasu dopracuję się
szczegóły, wyglad, fotki itp.
Wszelkie propozycje, komentarze przyjmuję z radościa. Dziewczyny stwórzmy coś fajnego razem
:)
Mam nadzieję, że chociaż nazwa forum może być :)
iamsherlocked.fora.pl
Proszę rejestrować się nikiem z filwebu (łatwiej nam będzie).
Moi drodzy, muszę Was bardzo serdecznie przeprosić - przy wczytywaniu jednego ze stylów, forum odmówiło posłuszeństwa. Okazało się to nagminnym błędem serwisu fora.pl. Nie było innej rady jak do nich napisać z prośbą o pomoc. Pokarało mnie, że sprawdzałam wszystkie style po kolei, zamiast zostać przy jednym przejrzystym. Nie zostało nic innego jak czekać, aż forum zostanie naprawione...
Jeszcze raz przepraszam. :(
Niestety znów awaria forum. Bardzo wszystkich serdecznie rzepraszam. Czekamy na odzew administracji fora.pl. Bład okazał się faktycznie nagminnym.
Inuyashka, proszę Cie kochana o kontakt na nowym forumowym mailu lub PW.
Faktycznie, chciałam się dzisiaj zarejestrować, wchodzę na stronkę, a tu mi wyskakuje jakiś błąd. No niech oni coś z tym zrobią...
Podejrzewam, że w weekend nie zajmuja sie takimi rzeczami niestety. Zaczynam żałować wyboru serwisu... No ale zobaczymy... Jak zacznie działać to dam znać :)
Za długo zwlekałaś i forum stwierdziło, że skoro tyle kazałaś na siebie czekać to teraz ono strzela focha i my musimy poczekać na nie... :) Czy też nią bo nasze forum najwyraźniej jest kobietą.
Padłam ;ddddd Nie ma to jak złośliwość przedmiotów martwych, prawda dziewczyny? ;dddd
Napisałam na Twojego prywatnego maila, dane do naszego forumowego maila zostawiłam sobie w PW na forum, a oczywiście teraz nie mam do tego dostępu... ^^"
I już się forum znowu psuje :/ (dobrze, że zdążyłam dodać teksty w jednym z moich postów, bo nie wiem, czy potem by mi się to udało).
Walczę z wygladem. Wizualnie może się zmieniać co chwila ale jak najbardziej działa.
Tego akurat nie zauważyłam. Tylko wkurzyły mnie limity postów dla nowych osób. To trochę przypomina filmweb..
Jeszcze raz serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszego forum
Iamsherlocked.fora.pl
Masa zdjęć i gifów dotyczacych serialu oraz aktorów, jak również ciekawe dyskusje i anegdoty. Dołacz do nas :)
To forum już tak wizualnie będzie wyglądać? Bo nie wiem czy to wina przeglądarki czy co, ale jest teraz strasznie nieczytelne ;x
A o czym mówisz? Dziś było zmienione tryliard razy. Teraz jest jak najbardziej przejrzyste i ok . Może to przegladarka. Spróbuj jeszcze raz ręcznie wpisać adres.
Dobra, cofam alarm. Moja wina! Wpisanie adresu na nowo pomogło :D
Prezentuje się bardzo dobrze!
Dzięki za pomoc i przepraszam za problem.
Piszę, żeby ten temat znów stał się widoczny. Zapraszam wszystkich serdecznie na forum iamsherlocked.fora.pl
Z pewnością rozmowy tam są dużo wygodniejsze niż tutaj. :)