Jeżeli ma ktoś link do strony, na której można obejrzeć gagi z planu (zwane też bloopers) byłabym wdzięczna za umieszczenie go w tym temacie.
Wygląda na to, że nie zostały opublikowane, bo nigdzie w sieci ich nie ma, a zazwyczaj nie ma problemów ze znalezieniem takich materiałów na Youtube. Chociaż może jeszcze się pokarzą - premiera drugiej serii na DVD była niedawno, może tam coś jest.
Przypuszczam, ze "gdzieś tam są". Pokuszę się nawet o stwierdzenie, ze wiem, że są. Tylko tak jak napisałam: Jeżeli ma ktoś link do strony, na której można obejrzeć gagi z planu byłabym wdzięczna za umieszczenie go w tym temacie.
Cóż, ja szukałam, ale nie znalazłam. Jedyne co mogę zaproponować to film "Unlocking Sherlock" (jest na youtube) i zadanie tego pytania na jakiejś stronie/blogu poświęconemu Sherlockowi, może tam ktoś będzie bardziej doinformowany. I nie odpowiadałam na Twój post, tylko na Basiek11.
Ja na YT znalazłam.Wystarczy wpisac ''Sherlock behind the scences'' albo cos w tym stylu i powinno sie znalezc.
Nie chodzi o wywiady, jak kręcą czy też co się dzieje:D Tylko o tzw. wpadki na planie.