Czytam informacje na temat premiery 3 sezonu i pojawiają się różne daty -
Od września do nawet wczesnej wiosny 2014.
Konkret ludzie.
Czy ktoś zna oficjalną datę premiery? Czy takowa została już ustalona?
Już na paru zagranicznych portalach spotkałem się z datami kolejnych odcinków: 31 października, 7 i 14 listopada. Myślę że ten termin jest co prawda optymistyczny, ale prawdopodobny.
imdb podaje datę the Empty Hearse na 31 października i chyba jest to najbardziej wiarygodne źródło
Wydaje mi się ze Benedict mówił w wywiadzie o końcu tego roku lub początku przyszłego (styczeń, grudzień) ale może wyrabia się wcześniej
No właśnie, ja tez słyszałam te informacje w " top gear". Ale nie wiem, może tak asekuracyjnie podali taka datę, zawsze lepiej poinformować widzów, ze pierwszy odcinek pojawianie wcześniej niż mówili, niż ze się spóźnia.
Jasne, zwłaszcza gdy wszyscy z napięciem czekają na wyjaśnienie zagadki kończącej sezon. Kolejne opóźnienie to kolejne rzesze sfrustrowanych - co najmniej sfrustrowanych - fanów.
Sue zaprzeczyła informacją IMDB, twierdząc, że nie wie skąd wytrzasnęli taką datę. Nie rozumiem także, dlaczego na filmwebie jest 15 września? to zupełna bajka. Najbardziej prawdopodobna jest data grudzień/styczeń może luty.
buaaaaahahahahahahaaaa to jest do cholery miniserial, nie mogeeeeeeee:D:D:D Elementary : Sherlock= 1:0 !!!
Mysle, ze Sue nie ma za wiele do gadania co do daty, ani zadna inna osoba z teamu serialu. Kreca sobie spokojnie swoj serial, a kiedy go wyemituja to decyduje i tak BBC One. Jak stacja ustali ramowke to bedzie cos wiadomo, na razie mozna sobie gdybac.
tak, producent nie ma nic do gadania, w końcu nie ma pojęcia o tym, jak idzie produkcja i kiedy będzie skończona :>