PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238026
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Kiedy?

ocenił(a) serial na 10

Czytam informacje na temat premiery 3 sezonu i pojawiają się różne daty -
Od września do nawet wczesnej wiosny 2014.
Konkret ludzie.
Czy ktoś zna oficjalną datę premiery? Czy takowa została już ustalona?

ocenił(a) serial na 7
seasoloyo

Nie, oficjalna data jeszcze nie została podana.

ocenił(a) serial na 10
Eriu

ehh, nie mogę się już doczekać :c

ocenił(a) serial na 10
Eriu

To czekanie mnie zabija :c

ocenił(a) serial na 10
seasoloyo

na pewno nie ta we wrześniu, nie wyrobią się.

ocenił(a) serial na 9
seasoloyo

Już na paru zagranicznych portalach spotkałem się z datami kolejnych odcinków: 31 października, 7 i 14 listopada. Myślę że ten termin jest co prawda optymistyczny, ale prawdopodobny.

ocenił(a) serial na 9
pemo22

imdb podaje datę the Empty Hearse na 31 października i chyba jest to najbardziej wiarygodne źródło

ocenił(a) serial na 10
seasoloyo

Wydaje mi się ze Benedict mówił w wywiadzie o końcu tego roku lub początku przyszłego (styczeń, grudzień) ale może wyrabia się wcześniej

zuza_k

Też coś w tym stylu słyszałam, kiedy Benedict był gościem "Top Gear".

ocenił(a) serial na 10
pani_karka

No właśnie, ja tez słyszałam te informacje w " top gear". Ale nie wiem, może tak asekuracyjnie podali taka datę, zawsze lepiej poinformować widzów, ze pierwszy odcinek pojawianie wcześniej niż mówili, niż ze się spóźnia.

zuza_k

Jasne, zwłaszcza gdy wszyscy z napięciem czekają na wyjaśnienie zagadki kończącej sezon. Kolejne opóźnienie to kolejne rzesze sfrustrowanych - co najmniej sfrustrowanych - fanów.

ocenił(a) serial na 10
seasoloyo

Sue zaprzeczyła informacją IMDB, twierdząc, że nie wie skąd wytrzasnęli taką datę. Nie rozumiem także, dlaczego na filmwebie jest 15 września? to zupełna bajka. Najbardziej prawdopodobna jest data grudzień/styczeń może luty.

seasoloyo

buaaaaahahahahahahaaaa to jest do cholery miniserial, nie mogeeeeeeee:D:D:D Elementary : Sherlock= 1:0 !!!

ocenił(a) serial na 10
GalaQXus

D.N.O

holewka

Dno do czego niby?

seasoloyo

Widziałam, i chyba 15 września. Chyba. Widziałam na FilmWeb'ie.

ocenił(a) serial na 10
tycia20902

Sue Vertue wyśmiała 31 października. To samo zrobiłaby z 15 września. :D

ocenił(a) serial na 9
rose_16

Mysle, ze Sue nie ma za wiele do gadania co do daty, ani zadna inna osoba z teamu serialu. Kreca sobie spokojnie swoj serial, a kiedy go wyemituja to decyduje i tak BBC One. Jak stacja ustali ramowke to bedzie cos wiadomo, na razie mozna sobie gdybac.

ocenił(a) serial na 9
pietkiesiaa

tak, producent nie ma nic do gadania, w końcu nie ma pojęcia o tym, jak idzie produkcja i kiedy będzie skończona :>

ocenił(a) serial na 9
seasoloyo

Dzis Sue po raz kolejny zdementowala na Tweeterze domniemane daty premiery:
@suevertue: Not sure where #Sherlock latest rumoured tx date of 01/14 has come from. Not from me as tx date is not yet confirmed.