PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240263
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Nagrody BAFTA

ocenił(a) serial na 10

już za 2 godziny nagrody telewizyjne BAFTA... Trzymam kciuki za Benedicta :-). Ciekawe czy w ogóle wygra ktoś z 3 nominowanych z Sherlocka...

martha65

Ja też trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że ktoś z Sherlocka wygra, byłabym bardzo zawiedziona, gdyby nikt nie odebrał nagrody...

ocenił(a) serial na 10
Black_Leather_Jacket

Ja także mam taką nadzieję. :D Benedict gra Sherlocka genialnie. Jest dokładnie takim Sherlockiem jakiego sobie wyobrażałam czytając opowiadania. I nie mówię tutaj oczywiście o wyglądzie, chociaż.... Tak, i o wyglądzie też tu mówię ;)

MarieH

No i Andrew Scott wygrał :D

ocenił(a) serial na 10
Black_Leather_Jacket

Świetnie! :D Na to liczyłam :)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

a Benedict znów nie dostał nagrody :-( :-( :-(

ocenił(a) serial na 10
martha65

No co to ma być? Byłam pewna, że mu ją dadzą ;(;(

MarieH

Och, nie, nie, nie, Benedict nie dostał! :( Nie mogę w to uwierzyć!

ocenił(a) serial na 10
Black_Leather_Jacket

Szkoda! Naprawdę... Miałam nadzieję, że się uda... :(
:((((((((((((((((((((((

No to co, czekamy kolejny rok? :)

Letrin

czemu na filmwebie nie ma informacji o rozdaniu nagród BAFTA

ocenił(a) serial na 10
szczep551

Mnie też to właśnie dziwi ;(

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

pewnie trochę za wcześnie.. W sumie ceremonia rozdania nagród jeszcze trwa...

ocenił(a) serial na 10
martha65

Znaczy wiesz, mi chodzi też o to, że nie było nic wcześniej, ani nic ;) (znaczy ja nie zauważyłam ;P)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Właśnie. Albo jestem ślepa, albo nawet nominacji nie podali:/

ocenił(a) serial na 10
Letrin

I to jasna ciasna nazywa się sprawiedliwość! :( :( W przyszłym roku po prostu MUSI wygrać. W końcu do trzech razy sztuka..;)

ocenił(a) serial na 10
MarieH

Dobrze,że chociaż Scotta doceniono ;)

ocenił(a) serial na 10
MarieH

W przyszłym roku raczej Sherlock nie będzie brany pod uwagę, bo 3. sezon zaczynają kręcić w styczniu 2013. Więc trzeba będzie poczekać dopiero do 2014.

Miss_Catherine

dlaczego dopiero w 2013 mają zacząć kręcić 3 sezon

ocenił(a) serial na 10
szczep551

Bo dopiero wtedy filmowcy i aktorzy mają wolny czas. Moffat jest zajęty serialem "Doctor Who" , Martin Freeman gra w filmie "Hobbit" a Benedict ostatnio był zajęty "Star Trek 2" i jeszcze czeka go kolejny film.
To już jest potwierdzone. Zaczynają kręcić w styczniu 2013.

ocenił(a) serial na 7
Miss_Catherine

I wówczas pewnie znowu Benedict zostanie olany. Tak dla zasady. ;o

ocenił(a) serial na 10
Selcenta

Kto wie? :p
Ale i tak nominacja to też spore wyróżnienie :)
Jednakże widząc Martina ze statuetką a teraz jeszcze Andrew, to jednak chciałoby się zobaczyć także Benedicta :)

ocenił(a) serial na 8
martha65

cieszę się jak głupia, że andrew dostał nagrodę, należała mu się!
i jednocześnie jestem w głębokiej depresji, że nie otrzymał jej ben. bo jemu należała się tym bardziej... i już drugi raz z kolei akademia zrobiła sobie z niego jaja. not fine, and on so many levels. dzięki bogu, o tym, że ta nagroda powinna była znaleźć się w rękach bena wie nawet dominic, który ją wygrał...

ocenił(a) serial na 9
shrugoff

Kurcze, albo ja dostałam jakiegoś zaćmienia totalnie, albo nie wiem. Przecież nagrody BAFTA były rozdawane 12 lutego 2012r. I tam nie ma nic o serialach i tym podobnych. Ska tu taka dyskusja o dzisiejszym wieczorze, noi wogóle ŻE!!!!!

ocenił(a) serial na 7
guska_a

Z tego co się orientuję 12 lutego były filmowe BAFTY rozdawane, chociaż ręki sobie uciąć nie dam.

ocenił(a) serial na 9
Selcenta

No mówiłam, zaćmienia jakiegoś dostałam, masakra, ale ze mnie blondyna ;o) Selcenta, masz rację. Dziś są telewizyjne nagrody, łłło matko, haha