Jest to grupa na facebooku, wystarczy w wyszukiwarkę wpisać 'Sherlock Polska' i powinna się pojawić. Należy poprosić o przyjęcie do grupy - grupa zamknięta :)
Dla tych leniwych, podaję link:
https://www.facebook.com/groups/szalonenastolatki/
To takie delikatnie ironiczne, sama tam od niedawna jestem, a nie mam 16 lat ;D Bardzo pozytywni ludzie ;)
a czy mógłby ktoś umieścić tutaj napisy do 3 odcinka kiedy takowe się pojawią? cały dzień unikam popularnych serwisów żeby uniknąć jakichkolwiek spojlerów, dlatego osobiście wolałbym nie dołączać do facebookowej grupy fanów. Słuchy chodzą że odcinek jest lepszy niż The Reichenbach Fall....
Przepraszam, że nie odpisałem. Zaraz po napisaniu postu zacząłem oglądać Sherlocka, a później uderzyłem na świat Morfeusza. ; ]
Nie wiem czy nie za późno, ale wcześniej nie miałam linka opensubtitles. org/pl/subtitles/5491115/sherlock-his-last-vow-pl
Na Sherlock Polska rzeczywiście już są, piszą też, że wrzucili na napi :) Online z tego co się orientuje nie ma i pewnie co najmniej do jutra nie będzie :)
Kinomaniak upadł i nie ma gdzie obejrzeć? Nie znalazłaś żadnej alternatywy? Od wczoraj można już obejrzeć ostatni odcinek z napisami, najprostszym sposobem na dokonanie tego jest po prostu pobranie His Last Vow. : )
A wiadomo coś w sprawie kinomaniaka? xD Codziennie zaglądam i nadal napis The End ;C