Sherlock to jedyny serial, w którym oceniam każdy odcinek - może dlatego, że jest ich nie wiele.
I stąd moje pytanie: Czy działa Wam możliwość oceniania trzeciego sezonu? Właśnie oceniłam odcinek specjalny, ale nie mogę ocenić żadnego z dwóch najnowszych.
Mi nie działa, ale to pewnie dlatego, że nie było jeszcze polskiej premiery :/
Odcinek specjalny raczej też nie był emitowany w Polsce, a oceniać można. Inne seriale można "odhaczyć" po dniu ich premiery w Stanach, czy w kraju pierwotnej emisji. No nic, zobaczymy, czy się odblokuje po premierze w Polsce.
Przynajmniej wiem, że to nie mój komputer jest jakiś dziwny i nie działa. Cóż zobaczymy :)
też mnie to właśnie zastanawiało. ale też sądzę, że dopiero jak w Polsce będzie to będzie można ocenić. co jest wkurzające, bo filmweb pokazuje mi, że nie widziałam 2 odcinków, a widziałam tylko nie mogę zaznaczyć xd
Już chciałam założyć temat, ale wkurzam się kiedy ludzie je dublują, więc postanowiłam sprawdzić czy takowego nie ma. Ocena odcinków niestety dalej nie działa, chociaż jest już po premierze w Polsce, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi. Dlaczego miałoby to być uzależnione od premiery w USA? Nie było problemu z oznaczeniem innych brytyjskich seriali przed premierą w USA a nawet w Polsce, gdzie w przypadku innego brytyjskiego serialu w ogóle takiej nie było.