PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238119
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Ocenianie

ocenił(a) serial na 9

Sherlock to jedyny serial, w którym oceniam każdy odcinek - może dlatego, że jest ich nie wiele.
I stąd moje pytanie: Czy działa Wam możliwość oceniania trzeciego sezonu? Właśnie oceniłam odcinek specjalny, ale nie mogę ocenić żadnego z dwóch najnowszych.

ocenił(a) serial na 10
wankat

Mi nie działa, ale to pewnie dlatego, że nie było jeszcze polskiej premiery :/

ocenił(a) serial na 9
A_polonia

Odcinek specjalny raczej też nie był emitowany w Polsce, a oceniać można. Inne seriale można "odhaczyć" po dniu ich premiery w Stanach, czy w kraju pierwotnej emisji. No nic, zobaczymy, czy się odblokuje po premierze w Polsce.

ocenił(a) serial na 10
wankat

Przynajmniej wiem, że to nie mój komputer jest jakiś dziwny i nie działa. Cóż zobaczymy :)

A_polonia

też mnie to właśnie zastanawiało. ale też sądzę, że dopiero jak w Polsce będzie to będzie można ocenić. co jest wkurzające, bo filmweb pokazuje mi, że nie widziałam 2 odcinków, a widziałam tylko nie mogę zaznaczyć xd

Francesc

U mnie to samo, już myślałam, że jestem jedyna :)

ocenił(a) serial na 9
wankat

Już chciałam założyć temat, ale wkurzam się kiedy ludzie je dublują, więc postanowiłam sprawdzić czy takowego nie ma. Ocena odcinków niestety dalej nie działa, chociaż jest już po premierze w Polsce, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi. Dlaczego miałoby to być uzależnione od premiery w USA? Nie było problemu z oznaczeniem innych brytyjskich seriali przed premierą w USA a nawet w Polsce, gdzie w przypadku innego brytyjskiego serialu w ogóle takiej nie było.

ocenił(a) serial na 10
wankat

Już wszystko działa normalnie ;)