PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Czy opłaca się oglądać ten serial?

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

To zależy od twoich upodobań, bo prawda jest taka, że tyle ile ludzi tyle opinii. Każdy ma inne podejście do tego serialu. Dlatego ja proponuje obejrzeć pierwszy odcinek i zobaczyć. Jeśli sie spodoba, to lepiej przejść do trzeciego odcinka, bo Bankier w sumie tak ważny dla akcji nie jest. A jeśli sie nie spodoba, to co ja mogę? Najlepiej po prostu zobaczyć i samemu odpowiedzieć na to pytanie.

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

W skrócie fani mogą ci powiedzieć tak: Ten serial może zrujnować twoje życie w pozytywnym jak i w negatywnym znaczeniu. ; )

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

Ja radzę poczekać i zacząć oglądać jakoś bliżej premiery 3 sezonu, bo jak się wciągniesz to nie wytrzymasz tego oczekiwania ;)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

Ten serial jest wspaniały ! Bardzo mi się podoba... Zobacz odc. 1, a jak ci się spodoba to kolejny. Polecam !!!!

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

podpisuję się pod odp wyżej. Obejrzyj 1 odc (pamiętaj żeby to był Study in Pink a nie Unaired Pilot ;p) i sama zdecyduj. Ale ja nie opuszczałabym Bankiera - ma kilka fajnych akcji ;)

w każdym razie, co by Ci powiedzieć... dla mnie przekonujące były dialogi, jaki i sami aktorzy. Nie mówiąc już o mimice Andrew, który odtwarza rolę... nie będę spoilerować. Po prostu aktorzy mają wspaniałą mimikę, gestykulację i to mnie b. zaciekawiło i przyciągnęło do tego serialu :)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

Serial jest świetny, powiedziałabym, że najlepszy z tych, które widziałam.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

Oczywiście! To chyba najlepszy serial jaki oglądałem. BTW zacząłem dzisiaj (dvd z empiku) i mam już za sobą odcinek "A Study in The Pink" i połowę "Bankiera" :)

ocenił(a) serial na 8
Mr_Greedy

Według mnie warto. Serial jest mega i, jak dla mnie, najlepszy jaki kiedykolwiek powstał. Jednak, jak już ktoś wspomniał, poczekaj trochę, żeby od razu załapać się na trzeci sezon, bo gwarantuję Ci, że się wciągniesz. I jeszcze podpowiem, że co odcinek serial jest lepszy, więc jakby pierwszy odcinek nie spełniał twoich oczekiwań, to nie zrażaj się - następne są coraz lepsze ;)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Greedy

EDIT do mojego poprzedniego posta - nie opuszczaj drugiego odcinka. Jest świetny, zresztą jak wszystkie ;) Zgadzam się że ten serial uzależnia - po obejrzeniu jednego odcinka chce się oglądać kolejne :)

ocenił(a) serial na 9
Mr_Greedy

nie opłaca się, nic nie zarobisz