PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238162
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Różny.

ocenił(a) serial na 7

Serial ma trzy sezony po trzy odcinki! Drugie odcinki jak najbardziej można obejrzeć,jest zagadka
przez duże Z..Pierwsze odcinki takie sobie rozwiązanie pozostawia wiele domyślenia (no może
jeszcze drugi sezon z Adlerową był w miarę).Trzecie odcinki kompletne pomyłki a zakończenie to w
trzech przypadkach wg mnie wyłącznie zenujące!

ocenił(a) serial na 10
dzonydep

Moim zdaniem dwa pierwsze sezony, jak i ich zakończenia były ciekawe. Swoją drogą, zastanawiam się, co czuli widzowie po dwóch latach czekania na kontynuację sceny z basenem, gdy <UWAGA, SPOJLER> do Moriarty'ego zadzwonił telefon.
Mimo to, moim zdaniem cały trzeci sezon był porażką, szczególnie 3 odcinek. Zrobić z Sherlock'a mordercę, który gdy właściwie został pokonany, zamordował Magnussenna. Cała sprawa z Mary też była naciągana (nie czytałam książek, więc nie wiem, jaki był oryginał).

ocenił(a) serial na 10
KmartaK

Mary w książkach była ledwo wspomniana,a sam John był bezbarwną postacią.Co do Zastrzelenia Magnussena,co innego Sherlock mógł zrobić?I tak by go wysłali na tą misję w jedną stronę,a tak uratował życie Mary i wielu innym bo Magnussen miał wszystko w głowie.

ocenił(a) serial na 10
Lewyy_

Właściwie masz rację co do tego strzału.
Ale serial bez Johna nie byłby tak fajny :)

ocenił(a) serial na 10
Lewyy_

Dokładnie, zabicie CM było jedynym mozliwym rozwiązaniem.