PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

The sign of Three

ocenił(a) serial na 10

czy dobrze usłyszałam na napisach końcowych - premiera w Anglii ma być o 8.30. ?

ocenił(a) serial na 10
emmesey

Tak, u nas 21.30.

emmesey

Na stronie na której będę oglądać pisze że o 21:30

ocenił(a) serial na 10
ja1992

http://www.bbc.co.uk/programmes/b018ttws

Po prawej mamy informację, że o 20:30 czasu lokalnego ;)

Sirillable

No..:D Czyli w Anglii.:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Owszem, ale pytanie było o premierę w Anglii ;)

Sirillable

A faktycznie... tak się rozpędziłam że nie doczytałam..Sorki:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Okok, dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;) Po prostu chciałam mieć pewność - w końcu to Sherlock!

emmesey

Ja już siedze na stronce o piluję czasu:)
Wiem że ostatnio osoby które jako ostatnie właczały live scremy miały problemy z dostępnością..

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja ogl na filmonie i nie miałam żadnych problemów na szczęście ;) ja też odliczam, strasznie się boję tego odcinka - śluuub Johna, o nie ;( !!!

emmesey

Będzie genialnie, ale panicznie boję się tego ostatniego odcinka... Czarna_mamba mówi że ma być bardziej przerażający od Reichenbach..

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Skoro tak mówi, to pewnie ma rację ;) Jedno jest pewne - będzie potrzebny kocyk!!! Ja się z kumpelą ubieram na czarno, żeby manifestować swój smutek i niezadowolenie z pomysłu swatania Johna...

ocenił(a) serial na 9
emmesey

Może jakiś manifest ?

emmesey

Haha... Miejmy nadzieję że ta tajemnica o której mówiła Amanda tak poróżni ją z Johnem że będzie ciekawie..
A może twórcy pójdą w inna stronę i Mary umrze na jakąś chorobę jak w książce..

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Właśnie ktoś pisał ( może Ty :) , że mMary umarła. Przeczytałam wszystkie opowiadania Arhura i tego nie wyłapałam, tylko w Budowniczym z Norwood było, że John wrócił do Sherlocka do mieszkania po tym jak dowiedział się, że ten jednak żyje, ale nie mówili o śmierci Morstan. To gdzie to było?

emmesey

Chyba nie było konkretnie napisane jak umarła i dlaczego tylko gdzieś między Ostatnia zagadka a Pusty dom..Czyli w czasie "udawanej śmierci Sherlocka"

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Szczerze mówiąc cieszyłabym się gdyby tym razem trzymali się książki. Lubię ją, ale jej śmierć nie będzie mi zbytnio przeszkadzała. Wolałabym żeby pominęli dramę w stylu "Uhuhu, jestem zupełnie kimś innym". Że ma jakąś tajemnicę - ok, zdarza się. Tylko żeby nie okazało się że z charakteru też jest zupełnie inna niż zakładaliśmy D:

ocenił(a) serial na 10
Leran

Mnie by wszystko ucieszyło, byleby sobie "poszła" ! #johnlocklives ;)

ocenił(a) serial na 10
emmesey

No mnie w sumie też, ale próbuje się do tego nie przyznawać bo Mary jest urocza :(

ocenił(a) serial na 10
Leran

Ja właśnie tak myślałam, jak ją zobaczyłam na zdj "Jezuuu, ale ona nudna, nie chcę jej", a w serialu okazała się być całkiem fajna i zabawna, ale i tak trudno mi się będzie do niej przyzwyczaić... ;(

ocenił(a) serial na 10
emmesey

Ha, dokładnie moja reakcja! Każda osoba która stanie pomiędzy Johnem a Sherlockiem może liczyć na moją niechęć. Znając jej koniec z książki byłam trochę spokojniejsza, ale teraz mi głupio. Mogłaby na stałe zostać, ale nie jako żona. No trudno, jestem, przygotowana żeby ją opłakać xD

Leran

Johnlock to to czego chce więcej fanów..:D
Mary chyba większość polubiła(nie dziwie się),ale John musi wrócić do Sherlocka na 221B

ocenił(a) serial na 10
ja1992

I pewnie dostaniemy to czego chcemy.
Ach, Mary. Przefajna :c Skoro i tak ma się usunąć w cień... Dlatego wolę żeby umarła. W jakiś epicki sposób. To jej da +10 do zajebistości.

Leran

Dokładnie:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Zgadzam się !!! Jak umrze, to ją pokocham :D