PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

http://www.youtube.com/watch?v=llGXWICGsD4

ocenił(a) serial na 10
Madzia0131

1. Wszyscy oprócz pani Hudson bardzo się zmienili. Wszystko oprócz Baker Street. > Dom zawsze pozostaje domem
2. John ma wąsy. Wąsy. Wygląda prześmiesznie.
3. John ma randkę. Z Mary prawdopodobnie. I w tej chwili wchodzi Sherlock.
4. Wygląda jak: przerażony, niepewny siebie, winny, smutny. Łzy się cisną do oczu i jemu i widzom.

Jeszcze się nie otrząsnęłam.

ocenił(a) serial na 8
rose_16

Ha ha, wlasnie weszlam, zeby dac linka, ale ktos byl szybszy.

Z tego co gdzies wyczytalam te sceny byly nakrecone tylko na potrzeby traileru, nie bedzie ich w samym serialu.

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

Mam nadzieję że to prawda...Nie chiałabym żeby to co pokazali pojawiło się w filmie...
A tak poza tym.. Wydaje mi się że kto jak kto, ale Molly chyba wiedziała o podstępie Sherlocka... Przecież on sam ją prosił o pomoc...
W trailerze pokazano jakby i ona nie wiedziała..

ocenił(a) serial na 10
holewka

Mark Gattis na swoim twitterze napisał, że są to oryginalne sceny z Sherlocka.

holewka

Molly przecież mogła być zdziwiona tym, że Sherlock się pojawił, a nie jego zmartwychwstaniem - on się ileś czas ukrywał, w oryginale trzy lata. O sfingowanej śmierci wiedziała, bo zapewne odegrała w niej znaczącą rolę.

ocenił(a) serial na 10
rose_16

A gdzieś pisało że to dzisiaj wyjdzie trailer? Bo dla mnie to była niespodzianka (bardzo miła niespodzianka, co prawda :D)

Nawet jeśli sceny są tylko do zwiastuna, to i tak nie przeszkadza bo w końcu coś wyszło w formie filmiku oficjalnego.

ocenił(a) serial na 10
LadyDarkness

Ja sie dowiedziałam, że dziś wieczorem po Sherlocku na BBC ma być coś specjalnego z Twittera :-)

Nimfadora_2

BBC chyba od tygodnia prowadziło odliczanie do tego momentu, więc ominięcie go nie wchodziło u mnie w rachubę, w końcu jest to nowy materiał po ponad półtorej roku czekania ;)

ocenił(a) serial na 10
Madzia0131

Oj tak, duzo czekania :-)

rose_16

John wygląda tak, że to chyba nie zwykła randka, a oświadczynowa ;)

ocenił(a) serial na 10
angazetka

A może już ślub?... (Chociaż nie wydaje mi się)

Tak poza tym to fajne by było takie rozwiazanie ze Watson już zna Mary, gdy Sherlock powraca (a nie poznaje ja dopiero w "znaku trzech")

ocenił(a) serial na 10
zuza_k

Nie no ślub to nie jest, bo siedzi w restauracji (obejrzałem jeszcze raz :))

ocenił(a) serial na 9
zuza_k

Ja mysle, ze tak wlasnie bedzie, pozna Mary podczas nieobecnosci Sherloka. Obecnosc Sherlocka raczej uniemozliwia rozwoj johnowych zwiazkow z kobietami;)))

ocenił(a) serial na 9
Madzia0131

John+wasy zdecydowanie na NIE :) Pozatym teaser fajny, krotki ale tresciwy:)

Madzia0131

Właśnie wykonałam taniec szczęścia!
Już się nie mogę doczekać nowego sezonu! :)

Ale że.....John.....wąsy.... że niby...wąsy? :D

Madzia0131

Od wczoraj oglądam w kółko te 30 sekund.
CUDO!

ocenił(a) serial na 10
Madzia0131

Niech się spieszą z tą premierą 3 sezony, bo już się nie mogę doczekać, a trailer tylko zaostrzył apetyt!

ocenił(a) serial na 10
Madzia0131

Również nie mogę się doczekać :) Uwielbiam ten serial ! z końcówką 2 serii zrobili nam niezłego psikusa..dlatego niezmiernie jestem ciekawa 3 serii. Czekam z niecierpliwością ;)

ocenił(a) serial na 9
leonatte_16

Jak większość wszystkie dotychczasowe odcinki niemal połknęłam i od tak dawna czekamy, że te kilka sekund dodatkowo mnie nakręcają. Oczywiście nie mogę się doczekac spotkania Johna i Sherlocka, szczególnie reakcji biednego Watsona w sumie to mógłby mu przywalić jednak mimo wszystko zasłużył sobie;-) Mina Sherlocka w zwiastunie: bezcenna mam nadzieję ze scena pojawi się w serialu:-)

ocenił(a) serial na 10
grampiana

Ja gdzieś na internecie widziałam obrazek, jak Sherlock i Watson witają się mniej więcej jak Alex i Marty gdy się odnaleźli na Madagaskarze :D John na pewno będzie zły, jestem niezmiernie ciekawa tej sceny. Ach, 3 sezonie przybywaj !

ocenił(a) serial na 9
Madzia0131

Czekaliśmy tyle czasu i czekaliśmy, aż w końcu...
Teaser – był krótki, ale nastrój został oddany perfekcyjnie.
- John. Nie bierz tego do siebie, ale w tych wąsach wyglądasz komicznie.
- Biedak siedzi sobie niewinnie przy stoliku i nawet nie spodziewa się ujrzeć...
- Sherlocka, którego mina stanowczo oświadcza: jestem winny, wybacz.

Teraz musimy czekać na nowy sezon.
W którym sceną jakże przez nas wyczekiwaną będzie: elektryzujące emocjami spotkanie Sherlocka i Johna.