PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Wszystko i nic.

ocenił(a) serial na 10

Jestem tutaj nowa, niedawno poznałam Sherlocka. Postanowiłam założyć konto, żeby być na 'czasie' (jak chyba wszyscy)

Chciałam się z Wami jakoś 'przywitać'.

Więc: dzień dobry!

Co o sobie-jestem Ola, mam swoją teorię przeżycia Sher (powtarzające się na forum). Jestem dodatkowo fanką Irona Mana (i Roberta w całości). W serialu naaaaaajbardziej kocham Jima! Poryczałam się na ostatnim odcinku. Nienawidzę ludzi i obrazków 'pedalskich' z Johnem i Sher.

To tyle! Jak cos będę tutaj coś umieszczać.

Dźdździęki!

ocenił(a) serial na 10
JimMoriartyy

no heeej!
ja tylko dodam że nie podoba mi się Benedict i gdyby nie cudowna gra aktorska wyrzubiłabym tel film w pierwszych 5 min.
tez ryczalam ;P

ocenił(a) serial na 10
ola9767

Benedict? Też mi się nie podoba. Mam ten sam problem-ale z czasem idzie się przyzwyczaić.

ocenił(a) serial na 10
JimMoriartyy

Najgorzej wychodzi na zdjęciach...

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Jego kamienna twarz. ^__^

ocenił(a) serial na 10
JimMoriartyy

Jaka jest twoja teoria? Ja właśnie skończyłam, po raz drugi, oglądać ostatni odcinek i zastanawia mnie czemu on leciał prostopadle do ulicy a wylądował równolegle... do tego zamiast leżeć na facjacie leżał bokiem...

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Wiele razy to się powtarzało-więc: Sher z Molly ustalili jego 'śmierć'. Wszystko był grą-nie wymienił imienia Molly, wybrany budynek, rozmowa z Jimem... I na sam koniec wskoczył do ciężarówki wypełnionej gąbkami itp. która potem odjechała. John został specjalnie potrącony przez rowerzystę, by ciało Sher mogło być wyjęte. Potem lekarze (tak szybko, by zareagowali?) nie wpuścili Johna, by ten go dokładnie nie zbadał. Zabrali go na noszach i pojechali. Jak zwróci się uwagę to twarz Sher nie jest Sherlockowata-widać tylko pół twarzy. Druga część jest zasłonięta przez wypływającą krew.
A na grobie nie ma daty zmarłego Sherlocka.

Tak w skrócie moje przemyślenia. ;x

ocenił(a) serial na 9
JimMoriartyy

Hej nowa fanko, zapraszam na forum sherlockomaniaków-filmwebowiczów: https://iamsherlocked.fora.pl/ Zapraszam każdego, kto chce pogadać o tym fantastycznym serialu. :)

ocenił(a) serial na 10
Inuyashka

Po co tworzyć nową stronę, skoro polskich fanów nie jest duuużo?
Na filmwebie wszystkie informacje są do znalezienia.

ocenił(a) serial na 10
JimMoriartyy

Zgadzam się i popieram.

ocenił(a) serial na 10
lucha

Znajdzie sie stronka znajda sie i fani... Cos o tym wiem ;)

P.s.: znalezliscie moze jakiegos fanfica w ktorym Sherlock przezyl, a relacja z Johnem nie wykracza poza braterska przyjazn?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Mysleliscie moze o grupie na fb?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Jak byłam na świeżo po Sher szukałam polskiego fanpage'a na fejsie...

ocenił(a) serial na 10
JimMoriartyy

Ja wlasnie tez... Znalazlam tylko po angielsku... Co szkodzi zrobic polski fanpage albo jeszcze lepiej grupe fanow?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Zrôb nowy temat no forum. Zobaczy się, czy są chętni.

ocenił(a) serial na 9
JimMoriartyy

Co do grupy fanów na fb jestem jak najbardziej za. Przed chwilą obejrzałem finał drugiego sezonu i nie mogę już się doczekac kolejnego sezonu ;]

ocenił(a) serial na 10
Zayl

Nie tylko ty ;) co do grupy to chcialabym zeby taka powstala, ja jednak za dobra w te klocki nie jestem... Nie podolalabym administracji...