Jestem tutaj nowa, niedawno poznałam Sherlocka. Postanowiłam założyć konto, żeby być na 'czasie' (jak chyba wszyscy)
Chciałam się z Wami jakoś 'przywitać'.
Więc: dzień dobry!
Co o sobie-jestem Ola, mam swoją teorię przeżycia Sher (powtarzające się na forum). Jestem dodatkowo fanką Irona Mana (i Roberta w całości). W serialu naaaaaajbardziej kocham Jima! Poryczałam się na ostatnim odcinku. Nienawidzę ludzi i obrazków 'pedalskich' z Johnem i Sher.
To tyle! Jak cos będę tutaj coś umieszczać.
Dźdździęki!
no heeej!
ja tylko dodam że nie podoba mi się Benedict i gdyby nie cudowna gra aktorska wyrzubiłabym tel film w pierwszych 5 min.
tez ryczalam ;P
Benedict? Też mi się nie podoba. Mam ten sam problem-ale z czasem idzie się przyzwyczaić.
Jaka jest twoja teoria? Ja właśnie skończyłam, po raz drugi, oglądać ostatni odcinek i zastanawia mnie czemu on leciał prostopadle do ulicy a wylądował równolegle... do tego zamiast leżeć na facjacie leżał bokiem...
Wiele razy to się powtarzało-więc: Sher z Molly ustalili jego 'śmierć'. Wszystko był grą-nie wymienił imienia Molly, wybrany budynek, rozmowa z Jimem... I na sam koniec wskoczył do ciężarówki wypełnionej gąbkami itp. która potem odjechała. John został specjalnie potrącony przez rowerzystę, by ciało Sher mogło być wyjęte. Potem lekarze (tak szybko, by zareagowali?) nie wpuścili Johna, by ten go dokładnie nie zbadał. Zabrali go na noszach i pojechali. Jak zwróci się uwagę to twarz Sher nie jest Sherlockowata-widać tylko pół twarzy. Druga część jest zasłonięta przez wypływającą krew.
A na grobie nie ma daty zmarłego Sherlocka.
Tak w skrócie moje przemyślenia. ;x
Hej nowa fanko, zapraszam na forum sherlockomaniaków-filmwebowiczów: https://iamsherlocked.fora.pl/ Zapraszam każdego, kto chce pogadać o tym fantastycznym serialu. :)
Po co tworzyć nową stronę, skoro polskich fanów nie jest duuużo?
Na filmwebie wszystkie informacje są do znalezienia.
Znajdzie sie stronka znajda sie i fani... Cos o tym wiem ;)
P.s.: znalezliscie moze jakiegos fanfica w ktorym Sherlock przezyl, a relacja z Johnem nie wykracza poza braterska przyjazn?
Ja wlasnie tez... Znalazlam tylko po angielsku... Co szkodzi zrobic polski fanpage albo jeszcze lepiej grupe fanow?
Co do grupy fanów na fb jestem jak najbardziej za. Przed chwilą obejrzałem finał drugiego sezonu i nie mogę już się doczekac kolejnego sezonu ;]