Co to za dziwne podejście? Oczywiście to moja opinia (tak jak i nominacje/wygrane są pewnego rodzaju subiektywną opinią pewnych ludzi), ale serial jest bardzo wart uwagi. Spójrz choćby na ocenę i liczbę głosów na Filmwebie i paru innych serwisach, a zobaczysz że nie tylko moja.
Mógłbyś też rozwinąć odnośnik z nagrodami i zobaczyć, że co prawda nie wygrał, ale był nominowany do Złotego Globa. A także do BAFTY, Emmy, IFTY , Satelity i paru innych. Razem we wszystkich kategoriach uzyskał 12 wygranych i 30 nominacji.
Aha, a Les Miserables dostał 3 Złote Globy, a tak naprawdę to klapa. Rozumiem, że jeśli książka ma zbyt kolorową lub zbyt ponurą albo po prostu nieciekawą okładkę, to jej nie przeczytasz?
Jakbyś nie zauważył, to tak napisałam, że Les Miserables to KLAPA. Chodzi o to, że Złote Globy nie są ŻADNYM wyznacznikiem.
Normalnie wzięłabym się teraz za dość ostrą krytykę (ze względu na infantylny poziom twojego komentarza), ale odpuszczę sobie, gdyż jesteś zwykłym trollem.
To chyba malo ambitna rozrywka, lazic po forach i trolowac... Polecam znalezienie jakiejs bardziej konstruktywnej...