Co to do jasnej cholery ma być????
http://www.themarysue.com/christmas-special-sherlock/
Hahahahahahaha
Albo nas wkręcają, albo szykuje się Special w czasach Sherlocka Conan Doyle'a :)
Mark napisał na Twitterze:
Based on the lost story 'The Adventure of the Missing Shoulder'...
Co to jest za opowieść?
:) No wesoło im :) Podobno ten odcinek ma być na podstawie opowiadania Błękitny karbunkuł (Czy też Błękitny rubin). :)
Serio? Hahahahaha. Ciekawe co lub kto połknie klejnot. Hihihihihi
Może Mycroft? Będzie myślał, że to dodatek w torcie...
Takie chodzą słuchy, ale nie wiem na ile to prawda :) Po tych dwóch trollach można się spodziewać wszystkiego xD Mycroft? A to drań, miał być na diecie :P !
Ach, ja nie wierzę im nawet na słowo....
Szczerze mówiąc nie zdziwiłabym się, jeśli nagle postanowiliby z wielkim boom zakończyć serial i zabić Sherlocka. Skoro w przyszłym sezonie ma być wielka tragedia. Śmierć Mary nie byłaby niczym dziwnym, poza tym wiele osób życzy jej śmierci...
Po Marku można spodziewać się naprawdę wszystkiego.
Oczywiście wiem.... Ben i Martim mają podpisane kontrakty na 4 i 5 sezon. Poza tym, fani zabiliby ich dosłownie, gdyby coś się stało Johnowi i Sherlockowi.
Też im nie wierzę! :) Ja jednak obstawiam śmierć Mary, aż tak chyba nie odbiegną od kanonu (pewnie jak będzie jeszcze w ciąży, razem z dzieckiem). Są jeszcze inne pytania: co z Jimem? czy będzie trzeci brat? Co do Jima to znając ich mogą zrobić tak, jak z Sherlockiem, parę wersji i wybierajcie co wam się podoba xd :)
Ja też trzymam kciuki za Mary...
Co do Jima... Podobno odcinek specjalny ma wytłumaczyć jego powrót...
On sam.. Chociaż jak kocham jego postać, jest naprawdę niesamowita, wątpię czy on żyje. Przecież on i Sherlock nie mogli udawać przed sobą samobójstwa...
Jednak chciałabym znowu zobaczyć Scotta w roli Moriarty'ego...
Tak, ma wytłumaczyć ponoć, ale jak special zrobią, o ile dobrze liczę, w XIX wieku, to nie wiem jak powrót Jima wytłumaczą. A samobójstwo... Jim jest na tyle sprytny i inteligenty, że nie wiem, czy by nie mogli udawać. Zobaczymy :) W każdym razie kocham Andrew za rolę Jima i też chcę go jeszcze zobaczyć :)
Hahahaha. To będzie prawdopodobnie zdjęcie promujące. Wątpię, że nakręcą odcinek z tamtych czasów. To nie miałaby sensu... Hihihi
Jedno jest pewne: Gatiss i Moffat kochają siać zamęt :D A my potem zastanawiamy się: Ale o co chodzi? :)
Dokładnie! Ale mnie tam wszystko jedno tak długo, jak John wróci do Sherlocka, Mary umrze z dzieckiem, a Molly zostawi w końcu Holmesa i zwiąże się z Gregiem, który wodzi za nią oczami od początku.
Sherlock i John należą tylko do siebie!