Sherlock

2010 - 2017
8,5 253 tys. ocen
8,5 10 1 253493
7,9 49   krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

tego serialu ktoś wspomoże namiarami?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sparda1804

sprawdzałeś zalukaj? tzn, nie gwarantuję bo nie mam tam konta

ocenił(a) serial na 9
sparda1804

Z c h o m i k a pobierz. Wpisz w google "sherlock bbc c h o m i k u j"

ocenił(a) serial na 5
sparda1804

Nie pobieraj z c h o m i k a. Jak już masz piracić to pirać chociaż jak porządny obywatel i nie płać za to. Jak chcesz pobrać, to zatoka na pewno pomoże, a jak online to zalukaj (nie wiem, o czym pisze kolega brutek, ja na zalukaj nigdy konta nie potrzebowałam) albo i i t v.

leniwa_cisza

a kto tu mówi o piraceniu? może liczyłem na link do jakiegoś sklepu internetowego gdzie nabędę na DVD? wystarczająco dobrze znam angielski wiec możne być nawet zagraniczny bez napisów bez niczego ;) a tu takie zarzuty od razu ;)

ocenił(a) serial na 5
sparda1804

Haha.

ocenił(a) serial na 9
sparda1804

empik i tyle. ;) A tak to polecam: i i tv. i n f o

leniwa_cisza

koleżanka, i szczerze mówiąc nie wiem jak to tam działa ale jak wpisałam tam tytuł i td to wyświetliło się, że trzeba się zarejestrować stąd bufor bezpieczeństwa w postaci "nie gwarantuję " :)

ocenił(a) serial na 5
brutek

Ups. Za złe rodzaje winię fw i jego decyzję o rezygnacji z oznaczania płci forumowiczów.
Ciekawa rzecz z tym zalukaj. Ja konta nie mam, a oglądać mogę aż mi oczy zaczną krwawić. Nigdy nie nakłaniało mnie do rejestracji ani nie ograniczyło limitem. Może po prostu Cię nie lubi ;P

leniwa_cisza

Ale nie ma problemu z tym rodzajem, zdaję sobie sprawę, że mój wiele mówiący nick nie ułatwia sprawy i mogłam go wymyślić lepiej. W każdym razie zaciekawiłaś mnie i zaraz zacznę tam kombinować, nie będzie mnie zalukaj alienował!

ocenił(a) serial na 5
brutek

Zaczynam się zastanawiać, czy to możliwe, żebyśmy mówiły o innych stronach. To naprawdę podejrzane.

leniwa_cisza

Ok, muszę Ci podziękować bo dzięki Tobie zauważyłam swoją głupotę i rzeczywiście mi działa. Wcześniej nic nie klikałam dalej i stąd zamieszanie, a zmylił mnie napis "zarejestruj się by oglądać i dodawać komentarze", czyli w założeniu (tak myślę) żeby móc robić jedno i drugie, a jak nie chcę komentować to heja, bez rejestracji. No i teraz już z czystym sumieniem mogę autorowi tematu polecić zalukaj, chyba że upiera się przy empiku :)

brutek

autor tematu dopiął swego tak czy inaczej, i szczerze mówiąc nie rozumiem wszystkich jak to sie mówi rozpływających się w zachwytach? nad tym serialem, nie wiem moze za mało uważnie go oglądam ale dla mnie zawsze wzorem sherlocka holmesa bedzie robert downey jr i jeszcze sie taki nie urodzil i pewnie prędko nie urodzi który by przebił jego kreacje.

sparda1804

Kwestia gustu, osobiście uważam wersję z Downey'em za najsłabszą.

ocenił(a) serial na 5
sparda1804

Wzorem Holmesa? O ile RDJ jest z pewnością ciekawy i miły w odbiorze, to chyba raczej ciężko mieć go przed oczami czytając książki?