Siedemnaście mgnień wiosny

Semnadtsat mgnoveniy vesny
1973
7,2 1,0 tys. ocen
7,2 10 1 1027
Siedemnaście mgnień wiosny
powrót do forum serialu Siedemnaście mgnień wiosny

Ciciałbym zakupić ten film na vhs lub dvd, czy ktoś mi pomoże.
rafal.szczepan@wp.pl

użytkownik usunięty
rafal_szczepan

też bym chciał go kupić tylko nie wiem gdzie szukam podobnie jak ty

użytkownik usunięty
rafal_szczepan

witam, ja takze poszukuje ten film.
ruebezahl9@gmx.de

użytkownik usunięty

Podobnie jak ja i to juz io dawna, jak tez sciezke dzwiekowa tego serialu - bede wdzieczny za jakies namiary pod adresem:
arkmie-wasowicz@krakow.home.pl

użytkownik usunięty

Czy ktos wie juz gdzie mozna sciagnac Siedemnascie mgnien wiosny ?

użytkownik usunięty
rafal_szczepan

Семн&# 1072;дца&#10 90;ь Мгно&# 1074;ени&#10 81; Весн&# 1099; http://www.melofanas.lt/search/index.php?results=view.php%3F%26t=1%26v=Oleg%20Ta bakov%26s=2 [www.melofanas.lt/search ...]
Semnadtsat mgnovenij vesny
tyle znalazlem
jak bede mial to napisze

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rafal_szczepan

film mozna albo sciagnac caly z Rosji z ed2k albo kupic w internetowym sklepie. na vhs sciagaja z Rosji, mam - nawet nie drogo
albo z USA region 0 na DVD - oczywiscie w wersji orginalnej.
Jak jeszcze go nie masz to odgrzebie adresy. Jest tez plyta z muzyka - jest super.

użytkownik usunięty
ulkapis

witam. jeżeli mógłbyś mi pomóc w zdobyciu filmu siedemnaście mgnień wiosny, to będę Ci bardzo wdzięczny. czy serial był emitowany w polsce i czy można zdobyć polską wersję filmu? proszę o odpowiedź na adres pocz_ta@wp.pl

użytkownik usunięty
ulkapis

Witam, jeśli możesz podać adres, albo załatwić filmik na DVD to byłoby super... Wersja językowa jest mi obojętna... byleby nie po chińsku. Pozdrawiam, Andrzej - sgt@adres.pl

użytkownik usunięty
rafal_szczepan

Posiadam ten serial nagrany z rosyjskiej telewizji.Jakoś dobra.Mogę odsprzedać kopię.Ale od razu zastrzegam,że film jest całkowicie w języku rosyjskim. rutten@poczta.onet.pl