Sikeurit gadeun

2010 - 2011
7,9 2,0 tys. ocen
7,9 10 1 2049
Sikeurit gadeun
powrót do forum serialu Sikeurit gadeun

Myślałam, że po Gumiho nie nakręcą lepszej "fantastycznej" dramki, ale ta po prostu czaruję od pierwszego odcinka. Tak mnie wkręciła, że 2x oglądam te same odcinki. Najpierw po koreańsku w oczekiwaniu na suby, a później z subami, a jeszcze urywkowo czekając na nast. odcinek.
I każdy odcinek zadziwia jeszcze bardziej, chyba się jeszcze nie zdarzyło, żeby każdy kolejny odcinek był lepszy od poprzedniego, nawet moje Gumiho, IRIS, You're Beautiful czy Smile, You miało swoje "wpadki" a to nie!
OST też jest zadziwiające, słucham całymi dniami xD
No i główna para... Patrzę na nich zaczarowana i zastanawiam się czy kiedykolwiek ktoś im dorówna, no są bomba! <3

beatus1990

Znasz jeszcze jakieś dramy z elementami fantasy?

użytkownik usunięty
CottonCrush

49-days - główna bohaterka umiera nie-wtedy-kiedy-powinna i jako dusza okresowo wcielona w cudze ciało w ciągu 49 dni musi zebrać 3 szczere łzy opłakujących ją (nie spokrewnionych z nią) osób

Jedna z moich pierwszych drama, nie podobała mi się, przeciągana na siłę i dość nudna.

ocenił(a) serial na 9
beatus1990

Pomysł bardzo mi się podobał. Wydaje się na początku, że to zwykła historia miłosna, a tu niespodziewana sytuacja. Brawa za pomysł i konwencję. Całość oglądało się naprawdę szybko i przyjemnie. Zgodzę się co do muzyki. Szybko wpada w ucho.

ocenił(a) serial na 10
beatus1990

popieram editora, drama ma świetną fabułę i wartką akcje. Jak dotąd odoba mi się bardziej od gumiho ( na razie jestem na 5 odcinku;D)