Siemka!
Widzę wytyk w moją stronę, ale nie wiem, czy jest on potrzebny. Jeśli masz potrzebę dyskusji na temat serialu proszę bardzo :).
Rozumiem, że komentarz się wziął od tego, że podoba mi się serial. Odmienne opinie często wzbogacają dyskusje, więc nie musimy zgadzać się ze wszystkimi! Tym bardziej że nikogo nie przekonuje, że ma lubić daną produkcję! Każdy ma prawo do własnej opinii. Ponadto można znaleźć na forum konstruktywną krytykę serialu, ale również zwyczajnie ubogą jak w tym komentarzu.
Jeśli chodzi ci o wątek główny w 2 sezonie, to jest podzielenie akcji na dwa silosy 17 i 18. W 17 opiera się on na próbie powrotu Juliette do domu, a w 18 jest to narastający bunt ;).
Hahah , nie kolego , to żaden przytyk. Nawet nie wiedziałem, że ktoś to tak odbierze. Pisząc "Kojak" miałem rzeczywiście na myśli stary serial Kojak, czyli w każdym odcinku inne morderstwo bez głównego wątku.
Debil ze mnie sory ;) Także moje przeprosiny już myślałem, że ktoś się czepia także cóż moja wina! Własna głupota! Pozdrawiam!