Odcinek kompletnie o niczym, rozwleczony do niemożliwości zapychacz. Wszystko to można było zaknąć w 15 minut ale nie, musieli nam pokazać jaka z niej rewelacyjna "mechaniczka" i jak super umiała zbudować most z paru prętów i kawałków folii. Mam nadzieję zę dalej będzie lepiej bo słabo wróżę.
Kiepski z ciebie wróż ,a co miała robić główna bohaterka wchodząc do opustoszałego i częściowo zniszczonego ogromnego silosu ,którego mieszkancy zostali zabici ,przede wszystkim rozpoznać się w sytuacji i ocenić swoje szanse na przetrwanie, dlatego musieli pokazać że jest bystra i potrafi się znależć w trudnych sytuacjach .Podobnie jak w powieści,chociaż tam było nieco więcej tragizmu ,tak będzie przez wiele dni spędzonych w tym silosie nie będzie tam walki bo nie ma z kim walczyć, chyba tylko z przeciwnościami
Czy ty z pokolenia teledysków? Aby szybko, aby jak najwięcej. I jak najmniej dialogów, bo przecież dialogi to nuda : )
nie dostrzegam sensu i logiki w tym komentrzu, żeby nie powiedzieć że wskazuje na brak inteligencji autora. Stwierdzenie "I jak najmniej dialogów, bo przecież dialogi to nuda" ma się nijak do mojego komentarza go odcinka który byl zały przełażony i nie było tam prawie żadnych dialogów.
to jest serial, a nie film. mnie się właśnie podoba to powolne budowanie napięcia jak i sama praca kamery. 1 sezon to połowa 1 tomu, więc wiedz, że serial ma mieć 4 sezony, tak że cierpliwości - polecam na większym ekranie i przestrzennym dźwięku - bomba!