Silos (2023-2026)
Silos: Sezon 2 Silos sezon 2, odcinek 10
odcinek Silos (2023-2026)

Silos | W ogień

Into the Fire 59m
8,2 475  ocen
8,2 10 1 475
Silos
powrót do forum s2e10

Retrospekcja...

ocenił(a) serial na 8

Ta wstawka z retrospekcją była tak z dupy, że przez moment myślałem, że włączył się jakiś inny serial.

ocenił(a) serial na 7
TrueSzakal

Zajebista była.

ocenił(a) serial na 8
TrueSzakal

Ta retrospekcja to połowa II tomu. Tutaj okrojona do końcówki II sezonu. Trochę słabe, bo to bardzo ważna część książki. Za pewne pociągną temat w 3 sezonie.

TrueSzakal

jakos trzeba przyciagnac lemingi przed ekrany w trzecim sezonie i znowu dostana ochlapy czekajac na 4ty, 5ty, 6-ty sezon az procedura dojenia przestanie byc dla jabluszka oplacalna

ocenił(a) serial na 8
ssijto

Szkoda, bo serial miał spory potencjał, ale po drugim sezonie już wiadomo w jakim kierunku to zmierza i niestety raczej masz rację.

ocenił(a) serial na 6
TrueSzakal

Nie obniżyłeś jeszcze oceny, ale ja musiałem to zrobić. Za pierwszy sezon dałem 7/10 (dobry, bo choć miał swoje wady, to był solidnie zrealizowany i zagrany). Drugi sezon to katastrofa, z maksymalną oceną 3/10, ale ogólnej oceny jeszcze nie uśredniam. Obniżyłem o jedno oczko, ale widać, że to mądre, głębokie, sensowne nigdy już nie będzie. Szkoda. Tak niewiele jest seriali sf dla dorosłego widza.

ocenił(a) serial na 8
ssijto

Zapowiedziano 2 sezony, 1 per książka. Historia ma zostać zamknięta.

ocenił(a) serial na 9
ssijto

Zastanawiam się, po co w takim razie takie smarty jak ty oglądają te wszystkie badziewia. Żeby wyrażać się z pogardą o czymś, traktować innych z góry, lecząc swoje kompleksy, karmiąc własne ego?

ocenił(a) serial na 8
TrueSzakal

Dokładnie mialem to samo haha , oko mi poszło i nagle patrzę, że coś się nie klei :D 

ocenił(a) serial na 6
TrueSzakal

i właśnie to było dobre. warto spojrzeć czasami na coś od d**y strony, by mieć lepszy ogląd sytuacji czy wytłumaczenie pewnych scen czy zachowań. retrospekcje na to pozwalają, a przy okazji powodują, że nie oglądamy tępo, tylko musimy trochę włączyć myślenie, zadać sobie jakieś pytania, powiązać jakieś fakty. dla mnie to zaleta, ale jak widać niektórzy wolą inaczej ;d