Ale mnie ta Nadia wnerwia. Czytając streszczenia i newsy na temat nadchodzących odcinków widzę że to jest jeszcze większa zdzira od Sylwii ( a myślałam że gorzej już być nie może. A JEDNAK! ). I kolejny raz Tomek daje sobą manipulować. A tak na prawdę to wszystko wina Igora, bo się gówniarzowi zachciało włazić z buciorami w czyjeś życie!
Niecierpię tej Nolbrzak , cedzi przez zęby , irytująca bardzo !!
Tomek to już się taka ciapa zrobił że żal patrzeć ! Żaden z niego facet !
Wstrętna małpa namiesza , a jak Tomek się da , to już jego sprawa że jest tak łatwowierny , popsuli jego postać bardzo !
Faktycznie, na początku był stanowczym facetem, a teraz jakaś ciapa się zrobiła...
Tomek był moim faworytem w tym serialu ale teraz widzę że on tak na prawdę wcale nie jest lepszy od tego lovelasa Suszyńskiego. Taki niby przyjaciel a tu wolał siedzieć przy kawce ze swoją ex co go za przeproszeniem kopła w tyłek zamiast pomóc Elce przy reportażu. W tym momencie bardzo dużo u mnie stracił. Jak będzie dalej nie wiem?! Albo się chłop ogarnie albo niech spada na drzewo. Szkoda mi w tym wszystkim Elki bo jest super dziewczyną a w ogóle nie ma szczęścia w miłości.
Oby przejrzał na oczy co do tej Nadii , ona go chyba zdradziła , o ile pamiętam była o tym mowa .
Nawet z narzeczonym Sylwii. To do Tomka nie podobne żeby chciał wrócić do tej ex. On jest raczej takim typem który nie wybacza zdrad. Tym bardziej dziwi mnie to że na nowo odnowił z nią kontakty. Swoją drogą ciekawe czy Sylwia jeszcze będzie coś kombinować żeby wrócić do niego? Bo w to że go sobie od tak odpuści - NIE WIERZĘ!
Z wszystkim się zgadzam :))
A Sylwia ma na punkcie Tomasza bzika , też nie sądzę że odpuści , nawiasem mówiąc oni wcale do siebie nie pasowali. Ona wypindrzona wiecznie , on ubrany w byle co znajdzie w szafie , żadnych wspólnych zainteresowań .
Też jestem pewna że nie odpuści !!