PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11858
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

1. Już dawno z niczego tak się nie cieszyłam jak z odcinka 23, a raczej z jego końcówki :) (na wszelki wypadek nie piszę dokładnie jakiej) Od początku kibicowałam Mikołajowi, ale...
2. Niestety czuję, że Ela wyląduje z Tomaszem. Da się to łatwo stwierdzić; Mikołaj- pierwszy oczywisty wybór, z którym JUŻ się coś dzieje- to nie będzie przecież trwało następne 100 odcinków. Zanim Elka sobie uzmysłowi uczucia do Tomasza, zanim się do nich przyzna przed samą sobą, zanim Tomasz zerwie z Sylwią, zanim Elka i Tomasz w ogóle spotkają się jako single (obstawiam związek z Mikołajem i takie mijanie się) to już będą ostatnie odcinki.
Nad czym bardzo ubolewam, bo niestety to Mikołaj zaskarbił sobie moją sympatię.
Sam serial mnie naprawdę zaskoczył, nie sądziłam, że będę oglądać coś polskiego, ale główna bohaterka jest taką 'spoko babką' (a nie jakąś cizią-mizią- patrz:Julia), której każdy kibicuje, humor też fajny tak jak czas odcinków, żyć nie umierać :)

A Wy komu kibicujecie? Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda u innych :D
<jakby co to odcinek 23 oglądałam na playerze, podobno prapremiera, ale nie wiem, bo telewizji nie oglądam>

ocenił(a) serial na 8
Dziwna_Ja

Ja kibicuję Tomaszowi, bardziej do Elki pasuje. Dla mnie Mikołaj jest taki picuś glancuś, nie wiem ale wydaje mi się, że dla niego to jakaś wystrzałowa modelka w typie Sylwii by pasowała. A Tomasz jest normalny i wyluzowany i świetnie się z Elką dogaduje.

Lipa88_2

Muszę się z Tobą zgodzić, że pod względem takiego dopasowania to Tomasz Elce lepiej pasuje, ale cóż- jakoś tak wyszło, że wolę oglądać Mikołaja :D
Rany jak się nad tym zastanowić to naprawdę masz rację...a tak ich 'shipowałam' x_x
https://38.media.tumblr.com/07bd542d5b6ba1ec05002267e3eebe0c/tumblr_nwongbzgEX1t k1ei9o4_250.gif
Ale będę żyć nadzieją :D

ocenił(a) serial na 8
Dziwna_Ja

Kibicuje Tomaszowi chociaz podoba mi sie tez duet Elki z Mikołajem :D

Aselka

Jeśli tylko dotrzymamy do końca serialu to podejrzewam, że Twój paring się ziści :') Dla mnie wszystko od początku wskazuje na Tomka (✌゚∀゚)☞