PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11858
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

Wczoraj była premiera w internecie. Jak wrażenia?

ocenił(a) serial na 9
xKseniax

Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Co prawda serial dopiero się rozkręca ale zmierza w na prawdę dobrym kierunku. Liczę na to że serial będzie miał dużo odcinków i że osiągnie taki sam sukces jak BrzydUla.

ocenił(a) serial na 6
Niewierna_Natalia18

Szału nie ma i jakoś drętwo grają zwłaszcza główna bohaterka .

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Myślę że nie ma co przekreślać serialu po odcinku pilotażowym, tylko trzeba dać mu czas na rozkręcenie bo początki zawsze są jakie są czyli poznajemy bohaterów a później dopiero akcja nabiera tempa

xKseniax

Aktorzy a zwłaszcza tytułowa singielka, grają tak drętwo, że z trudem dobrnęłam do końca.

xKseniax

Nieopatrznie włączyłam i dostałam raka. Nie wiem jak można oglądać coś tak debilnego. Zresztą poziomem głupoty nie odbiega od innych podobnych sobie produkcji telewizyjnych.

ocenił(a) serial na 8
griet

Tylko nie wystawiaj oceny na filmwebie po pierwszym odcinku ;-)

griet

Brzydula też byłą koszmarna a co TO będzie to się okaże

xKseniax

fatalne sztuczne dialogi, gra aktorska na poziomie Trudnych spraw,ogólnie 20 minut a ledwo dałam radę....

ocenił(a) serial na 8
xKseniax

Jak to pierwszy odcinek, taki bardziej zapoznawczy. Szału nie ma ALE takie zwykle sa pierwsze odcinki :-) zapowiada sie niezle wiec nie ma co skreslac po pierwszym odcinku :-)

Aselka

Zgadzam się

ocenił(a) serial na 9
xKseniax

Serial idealny na odstresowanie, nic bardziej ambitnego, po prostu miły serial na popołudnia, przy którym nie trzeba niczego analizować, ani wysilać się przy zrozumieniu całej akcji. Jak najbardziej na tak.