PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=737421}
7,4 4,8 tys. ocen
7,4 10 1 4754
Skazane
powrót do forum serialu Skazane

Czy ktos z Was ogladal Breaking Bad? W ostatnim odcinku Skazanych pokazane bylo jak przed wiezieniem czeka na Sylwie ksiegowa. Od razu przypomnial mi sie serial Breaking Bad, gdzie rowniez na zone bohatera czeka (tu jest roznica) nie ksiegowa tylko prawnik i zawozi ja pod myjnie samochodowa, ktora bedzie ich pralnia pieniedzy. Identyczna koncepcja jak w Breaking Bad sprzed kilku lat. Zobaczycie jak po chwili myjnia nie bedzie "wyrabiala" z "praniem" pieniedzy a Sylwia bedzie przechowywac pieniadze w wynajetym magazynie a pozniej je gdzies zakopie w beczkach. Brawo rezyserze, najwazniejsze zeby nikt sie nie zorientowal.

florekpotworek

No też miałem o tym tutaj napisać ale mnie uprzedziles zew ten motyw z praniem brudnych pieniędzy chamsko zerzniety z breaking bad już się mogli bardziej wysilić i wymyślić jakiś inny biznes ale jak to oni woleli pójść na łatwiznę ...

ocenił(a) serial na 6
florekpotworek

''Skazane'' są polską adaptacją ''Prisoners Wives'' i do raczej do twórców tamtego serialu można mieć pretensje.
Inna sprawa, że ''Prisoners Wives'' są z 2012 roku, kiedy to BB było jednym z najpopularniejszych seriali i dziwne, że scenarzyści zdecydowali się powielić motyw z myjnią. Bo chyba nie liczyli na to, że nikt się nie zorientuje ;)