Debata! Kim jest Posejdon ?
Bez uzasadnienia, tylko piszcie kogo typujecie.
Patrzyłam trochę po zagranicznych portalach i widziałam takie typy:
1) Michael :D
2) Jacob
3) Koshida
4) Ja
oraz
5) Whip (W H I P - Whip He Is Poseidon?) - tak ktoś to zinterpretował :D
Stawiam na Harlana Gainesa - faceta którego rzekomo zastrzelił Michael 4 lata temu. Ileż to już zmartwychwstań było w Prisonie? : D
ile zmartwychwstań? :D ktoś zliczy? :D
bo w sumie..
no wiadomo Sara, teraz Michael, matka Michaela...?:D
Krantz - gdy Christina usiłowała go wysadzić w powietrze, byliśmy pewni że facet kopnął w kalendarz, bo scena wybuchu nastąpiła sekunde po tym gdy ten męczył się jeszcze ze zdjęciem pasów, a tymczasem staruszek zdążył błyskawicznie czmychnąć pare metrów dalej. : D
Prison Break ma dużo takich lekko głupich sytuacji np. jednoreki T-Bag mordujący niczym Predator. Po podcięciu Abruzziego normalnie foksriwerowi Włosi wzieliby go do kanciapy i poderżnęli piłą tarczową.
on zniknął, coś tam było wspomniane, że go chyba za alkoholika mieli, ale nie jestem pewny czy dobrze kojarzę
zniknął jeszcze przed rzekomą śmiercią matki i chyba jak ona była w ciąży z Michaelem, bo w drugim sezonie było, że pracownica Aldo mówiła, że widział on Michaela jak ten miał 10 lat, a Lincoln na to, że Mike go nigdy nie widział
Zgadza się, dlatego jak Michael się urodził to matka dała mu swoje nazwisko, bo ojciec poszedł już wtedy w tango.
dzięki wam, ja już trochę zapomniałam :D
a dość niedawno przecież oglądałam 2 pierwsze sezony... :D