SPOILER
W pudełku była rzeczywiście głowa Sary??? Siedze w pracy i mało zawału nie dostane :/
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2007/10/kristin-interviews.html
Właśnie ściągnęłam odcinek i wszystko wskazuje na to, ze to glowa Sary... Chcialabym sie mylic, no ale...
niestety, dr Tancredi zabita (co potwierdził też scenarzysta w najnowszym wywiadzie!) ;(((
po chamsku sie jej pozbyli :|
linka pod ręką nie mam ale widziałam już ten odcinek
RIP Tancredi ;( makabryczna scena i reakcja Linca :|
kto nie zna angielskiego:
W LINKU POWYŻEJ LINCOLN MOWI, ZE SARA MA MALE DZIECKO I REZYGNUJE Z SERIALU, ABY POSWIECIC DZIECIAKOWI WIECEJ CZASU, WIEC SIE JEJ NIE POZBYLI TYLKO SAMA ZREZYGNOWALA
jejkuu
i nie przezywajcie tego tak
to tylko serial
musi sie cos dziac ;p
pozdrawiam fanow;)
Ludzie co wy tak przeżywacie? Sara napewno nie żyje... Miała już nie żyć na początku drugiego sezonu, po tym przedawkowaniu, ale przez to, że widzowie ją polubili - zamiast Sary zabili Veronicę. Sami producenci o tym mówili.
To jest schemat twórców - Lincoln stracił Veronicę, a Micheal - Sarę. Kolejność nie ma znaczenia, ale prędzej czy później i tak by "skasowali" obie. Twórcy chcą, żeby ten serial skończył się, tak jak się zaczął... To znaczy - w serialu cały czas chodziło tylko o Micheala i Linc'a. Byli samotni wchodząc do Fox River, mieli tylko siebie... I 3 sezon ma o tym przypomnieć, z tym, że teraz rolę się odwróciły. Większe szanse są na to, że Kellerman żyje, bo nie skreślili jego nazwiska z obsady, tak samo jak nie skreśli Haywire i on się pojawił :-) Ale nie będę przypominał w jakich okolicznościach, bo nie wszyscy oglądali 3 sezon... To serial o sile braterstwa i twórcy chcą to podkreślić. Pozdro.
Kellermann już jest spalony po swoich zeznaniach ale Haywire na bank nie zyje!!!!
http://img522.imageshack.us/img522/8293/83858883cn5.png Chyba to głowa Sary pieron wie.
http://www.dailymotion.com/video/x362h2_prison-break-s03e05-interference-pr_fun
Zwiastun 5 odcinka
Moim zdaniem takie zakonczenie tego watku jest co najmniej niesmaczne :\ Sara to nie jest taka postac ktorej odcina sie glowe i wsadza do pudelka :( obawiam sie ze tego juz sie nie da odkrecic... jak dla mnie ten serial juz nie ma sensu, bo jedynym watkiem beda ciagle bijatyki...
Taka śmierć to istny żart ze strony scenarzystów!!!Nie byla ona główna postacią ale była istotna,jakoś nie umiem się z tym pogodzić!!!A może to była atrapa jej głowy?? i w którymś odc będzie jej wielki come back w co wątpię bo wtedy też zwątpiłabym w PB jednak zakończenie wątku MiSa i to w takim stylu totalna klapa
No wlasnie na tym filmiku (link powyzej) wyraznie widac ze to nie glowa Sary (20sekunda). Moze szykuje sie jakiaś surprise w późniejszych odcinkach. Ja tam czuje ze Sarcia stay alive i jeszcze wszyscy sie zdziwimy jak pewnego 'pięknego odcinka' pojawi sie z nienacka. A tym co mówią media lepiej sie za bardzo nie sugerowac, to wszystko jest zmanipulowane aby zwiekszyc ogladalnosc (nawet te wywiady z bohaterami PB). Ludzisska troche wiary.. Ten serial tyle razy nas zaskoczyl ze mozna sie wszystkiego spodziewac. A nawet jesli nie (bo przeciez mmoge sie mylic) to ja osobicie szanuje decyzje Sarah Wayne Callies bo przeciez małe bobo jest warte wszystkich poświeceń :* ale na pewno nie przestane oglądać PB .
Z jeden strony oglądając ten filmik (wlasnie 20 s) to mam wielką nadzieję, ze to nie Sara... Sobie zostawili właściwie otwartą furtkę..bo mogą definitywnie zakończyć wątek Sary, albo zrobić tak, ze to nie sara tylko ktoś podobny do niej. Ale Lincoln by nie poznał, ze to nie Sara..?
nie kombnujcie tyle.... Panna Tancredi zostala usmiercona... glowa moim zdaniem jest podobna do glowy aktorki... ale jesli ktos uwaza inaczej to ok, ale przeciez nie usmierca jej naprawde, zeby wlozyc glowe do pudelka.... bez przesady.... przeciez to atrapa.. a to tylko serial... ogladajcie dalej i sie dowiecie ;) pozdrawiam
Najbardziej denerwuje mnie ta córka Nasha Bridges'a. Gra badziewnie, badziewną postać. Lincoln powinien przy najbliższym spotkaniu urwać jej głowę i dać do zrozumienia że jak tak będą zagrywać to nic na tym nie zyskają. Śmiech na sali, taki twardziel co to niby był gotów umrzeć czy zabić za mniej teraz staje się mięczakiem. Poza tym po co uciekali z zakładnikami skoro nie zależało im na życiu zakładników. PB to kicha.
LUDZIE! PRZECIEŻ LINCOLN WYRAŹNIE MÓWIŁ ŻE W PUDEŁKU BYŁA GŁOWA SARY. OCZYWISTE JEST, ŻE TO NIE BYŁA GŁOWA SARAH WAYNE CALLIES, PONIEWAŻ FOX NIE PODPISAŁ Z NIĄ KONTRAKTU NA 3 SEZON, WIĘC NIE MOGŁA W NIM WYSTĄPIĆ.
jak dla mnie to to nie jest jej głowa.....
Jeśli się mylę i tym razem twórcy prisona niczym nas nie zaskoczą, to nie wiem czy będzie jakiś sens to dalej oglądać. Chyba główny urok tego serialu polegał właśnie na zaskoczeniu - wydaje ci się, że wiesz o co chodzi a jest zupełnie inaczej :P Nie chcę, żeby zabijali Sarę, ale jak już muszą to niech nie robią tego w tak przewidywalny sposób - bez żadnej zagadki, żadnego zwrotu akcji, po prostu ucięta głowa i tyle....bez sensu:/
Sarę wycięli z serialu, ponieważ Sarah Wayne Callies zaszła w ciążę i chce skupić się na wychowywaniu dziecka. Miała pojawiać się w krótkich ujęciach w kilku odcinkach 3 serii, ale ostatecznie zrezygnowano z tego pomysłu. Może i szkoda, może i można było rozwiązać to lepiej, ale nie psioczmy za bardzo na producentów.
Sarah Wayne Callies sama powiedziała,że ją z serialu wywalili a nie że odeszła sama....
to, że ją "wywalili" nie jest prawdą. jeżeli ktoś jest zainteresowany szczegółami to polecam polską stronę o Sarah: http://sarahwaynecallies.blox.pl
A ja znalazłem coś takiego:
LINCOLN
Masz jeszcze jakies zdjęcia Sary?
SUSAN B.
Żywej? Nie.
Lincoln nie odpowiada. Po chwili kamera na Susan.
SUSAN B. (Cont)
Nie powiedziałeś mu.
Lincoln nie chce odpowiedzieć.
SUSAN B. (Cont).
Nie powiedziałeś Michaelowi, że ona nie żyje?
LINCOLN
Możesz zdobyć zdjęcie?
SUSAN B.
Jestem pewna, że coś mogli byśmy zdziałać razem. Sprytny ruch, nie mówić bratu. Wydaje się być bardzo wrażliwy.
Lincoln ma dość. Zaczyna wychodzić. Susan wyciąga kawałek papieru.
SUSAN B. (Cont)
To jest punkt wymiany. LJ i ja będziemy tam czekać na Ciebie, Michaela i Whistlera. Jeśli wszystko pójdzie jak trzeba, odzyskasz syna dziś o dziwiątej.
SUSAN B. (Cont)
Lincoln?
LINCOLN
Dzięwiąta. Będę tam.
Link do zeskanowanego scenariusza:
http://img165.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakepisode6sideve4.jpg
To oczywiste że Sara nie żyje... rozumiem, ze PB zawsze nas zaskakiwalo ale niestety nie tym razem.. :( to co oni z nia zrobili wydaje mi sie beznadziejne... odkad sie pojawil ten watek Sary i michaela nigdy bym nie przypuszczala ze skonczy ona w taki sposob:/ coz, Linc ma racje ze nie mowi o tym michaelowi bo troszczy sie jeszcze o swojego syna... ale z drugiej strony kiedy Michael (przypuszczalnie) ucieknie i sie dowie ze Sara nie zyje, to bedzie baaardzo kiepsko... tak czy inaczej, moj ulubiony watek sie w PB sie zakonczyl... niestety:( pozdro. :)
Szkoda Sary,ale dobrze,że ją tak uśmiercili,a nie np: mówiąc,że uciekała i ją zastrzelili. Zobaczymy co będzie dalej się działo. Jestem bardzo ciekawy
czasami puszczają różne plotty do neta ażeby zmylić publikę i podkręcić atmosfere... Ale mi się wydaje, że oni ją wycieli na zawsze.. Trzeba być cierpliwym i poczekać;D Choć wszystko jest możliwe.
Mnie to tylko ciekawi co Mike zrobi jak się dowie-może wtedy zmieni sie w zabójce i będzie szukal zemsty:p
ja też sądze że sara już nie wróci bo byłoby to zbyt wielkim mieszaniem a scenarzyści mam nadzieje są mądrymi ludźmi. tak, też jestem ciekawy co zrobi scofield kiedy dowie się o jej śmierci ale wydaje mi sie że nie dowie się zbyt szybko.
Scenarzyści wiedzą co robią. Może cały 4 sezon bedzie o zemście Michaela. To by było cuś! taka krucjata.
ja tam sie ciesze ze wreszcie zabili Sare:D
nie rozumiem co po niektorych co nie moga sie pogodzic ze smierca Sary i sami wymyslalja jakies scenariusze, ze to nie Sara, ze ona zyje, albo ze zmartwychstanie <lol2> ona nie zyje i pogodzcie sie z tym!!!
No ale trudno jest sie z tym pogodzic, dla niektorych zwiazek mike i sary byl jednym z glownych watkow serialu i takie zakonczenie nie obejdzie sie bez zalu czy rozczarowania.
Bez sensu to zrobili, zawiodlam sie...
Niektorym (np. mi) watek milosny w serialu sie podobal, bo to nie byla milosc ktora sie spotyka w wielu serialach i takie zakonczenie tego watku jest... scenarzysci przez dwa lata to rozwijaja, wszyscy maja nadzieje na jkies szczesliwe zakonczenie na koncu serialu, a tu taka glowa w pudelku (2 sekundy) i wszystko szlag trafia... i niektorym ciezko sie z tym pogodzic...
Ja wlasnie nie, slyszalam plotki, ale nie wierzylam, ze moga az tak beznadziejnie ten watek zakonczyc.
Wiesz czemu ten wątek zostałtak bezniadziejnie zakończony ??? Moim zdaniem tej aktorce odechciało się grać już w tym serialu i tak wyszło.
Zapraszam do komentowania czy rzeczywiście zabili Sare i dlaczewgo to zrobili na moim blogu :D
Dobrze ze ja usmiercili. Film jest ciekawszy. Nabrał kolorów... nieco szarych ale zawsze coś. A najbardziej to ciekawi mnie to, czy aby napewno zabili Kellermana. Fajnie gdyby wrócił.
Co do aktorki to nie wiem, bo rozne plotki chodza. Slyszalam, ze chciala odejsc, a pozniej, ze w wywiadzie powiedziala, ze chce grac. Nie wiem w co wierzyc. Ale kazde inne wyjscie z tej sytuacji byloby lepsze. Gdyby nawet nie chciala grac mogliby zmienic aktorke.
nie uśmiercili Sary. W pudełku była prawdopodobnie głowa od tej babki co leżała w kostnicy, napewno nie byla to Sara ale Linc sie niezorientowal bo tylko do tego pudelka zerknoł (Firma wiedziala ze bedzie w szoku i nawet niebedzie dokladnie tej glowy sprawdzal). Pomyślcie logicznie przeciez Firma niezabilaby Sary poniewaz Mikowi na niej zalezy i tym samym stracilby on powod dla ktorego mialby uwolnic Whistlera. Fakt ze maja jeszcze LJ'a ale skoro zabili Sare to Mike moze pomyslec ze LJ'a tez zabiją bez względu na to czy wykona ich zadanie czy nie. Firma niemogla wiedziec ze Linc o "smierci" Sary Mikowi niepowie i niebylaby tak glupia żeby ją zabijac.
To napewno była głowa Sary.. bo ta aktorka nie miała już grać w 3 sezonie zw na ciąże.. i nawet jak Linc rozmawia z Sara przez telefon to nie pokazują jej twarzy,
pzdr:)
W koncu to nie komedia romantyczna ;].
Mi osobiście podoba się ten wątek... przynajmniej sie cos dzieje.
LoL watek iz Sara byla glowna motywacja dla Majkela jest w 100% prawdziwy. Gdyby sie Majkel dowiedzialo, ze pokroili Sare, to na bank by sie zalamal i nie wyciagnal Wislera. Czyli zabicie Sary przez firme bylo by prawdopodobnie przeciw skuteczne. Jest tylko jeden maly szczegol: Link nie powiedzial Majkelowi o smierci Sary!!!!! Tym oto sprytnym zabiegiem, scenazysci pozbyli sie klopotliwej aktorki. Sary nie ma - i nie bedzie - a Majkel i tak kombinuje na pelnych obrotach.
I jeszcze dwie male sprawy:
1. @laa_rose, przez telefon rozmawial Majkel a nie Link ;p
2. Sare moze i jeszcze wroci, ale co najwyzel w snach Majkela ;D
Faktycznie przez telefon rozmawial Michael a nie Linc:) sama sie juz zakrecilam:) pzdr
Dziwią mnie niektóre komentarze tu zawarte..
1) kontrakt z Sarah Wayne Callies został zerwany (nieważne czy z Jej winy czy nie)i aktorka już więcej nie wystąpi w PB;
2) Lincoln w pudełku znalazł głowę Sary co nawet potwierdził w obecności dziewczyny Whistlera i Sucre (coś jeszcze w tym temacie?);
3) aktorzy serialu wypowiadali się już w sprawie odejścia aktorki z serialu, jak również scenarzyści i producenci, tak więc...
W bodajże 6-tym odcinku ma wydarzyć się coś, co zmieni spojrzenie na Michaela (według producentów), także na 100% Michael dowie się w końcu że Sara nie żyje, ale raczej nie od brata, i zabije.. tylko pytanie kogo / bądź zginie ktoś - pytanie kto. Scenarzyści potwierdzili, że dla potrzeb zachowania ciągłości serialu wątki śmierci poszczególnych postaci muszą zostać utrzymane także można przygotować się że 2-3 aktorów od dawna nam znanych odejdzie w niebyt...
Zresztą poczytajcie sobie oficjalnie fora stacji FOX, bo tam dość często są "oryginalne" wypowiedzi twórców PB (bez ingerencji i fantazji niektórych polskich tłumaczy).
Biorąc pod uwagę, iż w PB coraz więcej wątków się kończy, historia zmierza w końcu do jakiegoś tam zakończenia, a wytwarzanie kolejnych mogłoby zacząć przypominać Modę na Sukces, żywię nadzieję że 3 sezon będzie ostatnim, dobrym i wieńczącym całą sagę epilogiem. Zbyt wielu aktorów już opuściło serial, pora by pokończyć wątki Sucre (niech w końcu ucieknie gdzieś z Maricruz) i T-Baga (a z tym to w sumie nie wiadomo co zrobić), jak to miało miejsce z C-Note.
Czytałem gdzieś, że producenci i Went mają w planach jeszcze 4 i 5 sezon - mam nadzieję że to tylko jakiś wymysł fanów - bo do cholery jasnej, jak długo w końcu można uciekać...