PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224229
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Paul Kellerman

ocenił(a) serial na 10

Hmmm to wkońcu go zabili czy nie ? jak narazie obejrzałem 3 odcinki 3 sezonu i mam 4 ale nieoglondałem no i nic o Paulu niebylo :( to jedna z moich ul. postaci heh.W samochodzie ktory rozstrzelali niepokazali jego trupa wienc myslalem (podobnie jak pare innych znajomych) ,że Paul przeżył.

ocenił(a) serial na 8
Bover0

Też jestem tego bardzo ciekaw, mam nadzieję że żyje. Jak widać scenarzyści mieli problem co z Kellermanem zrobić skoro po 4 odcinkach ani słowa o nim... Podobnie jak o C-Nocie i tym łysym, tajemniczym generale...

ocenił(a) serial na 10
Ravf

Knota i Paula to oczywscie wiem o co chodzi ale o jakims generale to 1 słysze :P

Bover0

Ja mam nadzieję (a wiadomo czyją jest ona matką ;) że Paul wróci. Byle nie w ten sposób co (SPOILER?) Haywire ;p

ocenił(a) serial na 10
Bover0

Byłoby pięknie gdyby Paul znów się pojawił, ale jeśli po 4 odcinkach 3 sezonu ani widu ani słychu po nim, to prawdopodobnie już nie wróci. Zresztą z tego co słyszałem, <SPOILER>Paul Adelstein wprost powiedział, że scenarzyści PB nie biorą już jego postaci pod uwagę.</SPOILER>

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Dobry byl.Jak by mial sie pojawic to po co?jaka mogla by byc jego dalsza rola?Nastepne odcinki pokazą.Pojawi sie albo i nie:)

Lewar

ja mogła by byc jego dalsza rola...hmmm wie ja działa firma, która chciała go zabic więc mógłby pomóc braciom ją zniszczyc :P

ocenił(a) serial na 10
Peyton_5

No własnie ... mógłby pomagać bracią.Było by ciekawiej wtedy moim zdaniem.Pewnie juz go niebendzie :( ale nadziei nietrace.Najważniejsze ze Theodoro jeszcze żyje :P

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Kellerman zapewne zginął...Czemu mieliby jeszcze o C-Note pisać, kiedy zostal uniewinniony z wszystkich postawionych mu zarzutów?(CHOCIAZ MI GO BRAK)...

3 seria jest do bani...oczywiscie nie moge sie doczeac na nastepne odcinki i jest akcja, emocje na maxymalnym poziomie, ale jednak sezon 1 i 2 był o wiele wiele lepszy...

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Mnie sie podoba 3 sezon też trzyma w napieciu ale 1 i 2 byl leprzy przynajmniej z tego co narazie bylo widac z 3 sezonu.Si nota juz napewno niepokażą ;) przynajmniej tak mi sie wydaje :P Kellermana juz prędzej ... ciekawe czy wogole zrobią 5 sezon xD P.S Biedna Sara :(