Hmmm to wkońcu go zabili czy nie ? jak narazie obejrzałem 3 odcinki 3 sezonu i mam 4 ale nieoglondałem no i nic o Paulu niebylo :( to jedna z moich ul. postaci heh.W samochodzie ktory rozstrzelali niepokazali jego trupa wienc myslalem (podobnie jak pare innych znajomych) ,że Paul przeżył.
Też jestem tego bardzo ciekaw, mam nadzieję że żyje. Jak widać scenarzyści mieli problem co z Kellermanem zrobić skoro po 4 odcinkach ani słowa o nim... Podobnie jak o C-Nocie i tym łysym, tajemniczym generale...
Knota i Paula to oczywscie wiem o co chodzi ale o jakims generale to 1 słysze :P
Ja mam nadzieję (a wiadomo czyją jest ona matką ;) że Paul wróci. Byle nie w ten sposób co (SPOILER?) Haywire ;p
Byłoby pięknie gdyby Paul znów się pojawił, ale jeśli po 4 odcinkach 3 sezonu ani widu ani słychu po nim, to prawdopodobnie już nie wróci. Zresztą z tego co słyszałem, <SPOILER>Paul Adelstein wprost powiedział, że scenarzyści PB nie biorą już jego postaci pod uwagę.</SPOILER>
Dobry byl.Jak by mial sie pojawic to po co?jaka mogla by byc jego dalsza rola?Nastepne odcinki pokazą.Pojawi sie albo i nie:)
ja mogła by byc jego dalsza rola...hmmm wie ja działa firma, która chciała go zabic więc mógłby pomóc braciom ją zniszczyc :P
No własnie ... mógłby pomagać bracią.Było by ciekawiej wtedy moim zdaniem.Pewnie juz go niebendzie :( ale nadziei nietrace.Najważniejsze ze Theodoro jeszcze żyje :P
Kellerman zapewne zginął...Czemu mieliby jeszcze o C-Note pisać, kiedy zostal uniewinniony z wszystkich postawionych mu zarzutów?(CHOCIAZ MI GO BRAK)...
3 seria jest do bani...oczywiscie nie moge sie doczeac na nastepne odcinki i jest akcja, emocje na maxymalnym poziomie, ale jednak sezon 1 i 2 był o wiele wiele lepszy...