Pierwszy raz jest zly:( liczylem na szok, a akcja toczyla sie jak po sznurku z emocji szperalo sie po necie tu i tam , scenarzysci mnie nie zaskoczyli, skonczylo sie przewidywalnie jak juz ktos wczesniej znal co moze kryc sie pod kryptonimem Sona !! Ja juz o tym wiedzialem ze 2 tyg temu :D nie chce wiecej zdradzac moge byc tylko zly na siebie po co mi to bylo , dla jednych moze byc szokiem koncowka + pojednanie zabojczej trojki :D aby przetrwac :D (czyli plany na 3 sezon)
ubolewam nad tym ze zaczynamy byc manipolowani i akcja staje sie coraz bardziej tworcza a wtedy tylko chodzi o kasa... kasa... kasa...
Milego ogladania
Tak, tak... Właśnie to mnie wkurza. Serial spada coraz niżej, regularnie od chyba 20 odcinka. Spodziewałam się jakiegoś naprawdę mocnego akcentu który zakończy tą 2 serię a tu buba. Wszystko praktycznie do przewidzenia. Cóż można sie tylko cieszyć, że została jeszcze tylko ostatnia, trzecia, seria. Mam nadzieję, że Prison nie spadnie jeszcze niżej. Pozdrawiam
Akcent był mocny. Uniewinnienie Lincolna i Sary, wsadzenie Michaela do więzienia, zabicie Kima to nie byle co. Założę się, że na pewno czytałeś dużo o tym co może się stać. Zastanów się jak byś przyjął odcinek gdybyś nie rozmyślał nad tym co w nim będzie.
A tak jeszcze do tego łysego gościa, generała. Co on własną armię ma?? I co oni robili w tym laboratorium??
co wy myslicie ze kazdy odcinek bedzie bombowy, jednemu sie podoba ten jednemu ten.
a o laboratorium sie dowiemy zapewne w 3 sezonie ;] ;/
zapewne większość czyta spoilery i ogląda zapowiedzi.dlatego wszytko jest tak mało ciekawe i przewidywalne.
Nie czytam spoilerow i tym bardziej nie ogaldam zapowiedzi ,imo poczytalem na temat 'SONA', ciezko mi opisac czy mam bujna wyobraznie ale zauwazmy ze te sceny ktore nam scnearzyci zademonstrowali moga lecz nie musza sklonic do pewno watku ze cala ta gowna historia ktora toczy sie w serialu miala na celu doprowadzic Michaela wlasnie do tego wieznia w ktorym pewnie sidzi "pewnien czlowiek" ktory snatowi dla firmy kolosalna wartosc !(Pomijacac fakt ze mogli by go za ogromne miliony wyposcic wkoncu ich chyba na to stac wiec po co ta cala szpoka z uciecza...) Uwolnienie brata mozna potraktowac jako probe przed ucieczka z sony :)
Kilka wtakow moze sklonic nas do takiego rozumowania
Najbardziej tajemnicza ! sceny z laboratorium , Aget sledzacy Sare (pewnie zlapia Sare i Burowsa), rozmowa Kima z Mahone jak rowniez Kima z Pólkownikiem , ze niby ich zlapal ale firma spodziewla sie innej wersji (pewnie mahone zaoferuje mu pomoc w srodku ze go zabierze ze soba (Raz Sucre uciekal dla Maricruz teraz Mahone dla Zony i Dziecka). Tekst potwierdzajacy ze go zlapali i tarnsportuja do sony(Laboratorium jak i Bagwella z Agentem firmy)
Moze wydawac sie smieszne , ale czy to jest mozlwie , udzielcie sobie odpowiedzi sami ....
Pozdrawiam