15 marca o 21:40 na polsacie bedzie emitowany wywiad z odtworcami głównych ról czyli Wentworth'em Miller'em czyli Michaelem i Dominic'kiem Purcell'em czyli Lincolnem:):):) Juz nie mogę się doczekac:)
Dlaczego ja nie mam polsatu??? ............................................................
czyzby to ten sam co byl w zeszly piatek w programie Exlusieve9 Dowbor zadawal je) i byly to zaledwie 3 pytania do Wenta? czy tym razem calosc to bedzie?
Przeczytałam dziś na interia.pl w dziale rozrywka :) hmm ale mam nadzieje że to będzie cały wywiad.
nic nie ma! a już myślałam że sobie oglądne bo nie mam nic do roboty... pfff...
No wywiad nawet fajny, ale krótki strasznie ;)
Widać, że Miller lubi czapki z daszkiem i w serialu i poza ;P
czepiasz sie szczegułów:)))) wywiad niezły;P Miller dużo gestykuluje czy tylko mi sie tak wydaje...????
Nawet nie wiedziałam, ze będzie :/ Miłam, już iśc na kompa a tu nagle patrze wywiad z W.M. oraz D.P. :) Oosbiscie podobał mi się wywiad :)tylko szkoda, ze jednka był krótki :/ Pozdrawiam
Cholera, oglądałam to i miałam nieodparte wrażenie, ze oni sie zbijają z Polski... jakoś tak. Pozatym nie mwoili nic nowego. Powielali poprzednie wywiady... :/
boi pytania mieli takie same jak i w innych wywiadach wiec co mieli mowic- ja nie mialam wrazenia zeby sie zbijali z Polski- co najwyzej z Dowbora ktory zadawal im po raz tysieczny te same pytania co inni dziennikarze ;)
No więc może nie z Polski tylko z Dowbora. I tu racja. Bo Dowbor jak widziałam sie strasznie "podniecił". Cały czas sie kręcił na krzesełku i głupkowato uśmiechał... Wydaje mi sie ze Polski nie zareprezentował i fanów nie zadowolił. I ta wymowa... "prisyn briiik"
A i exclusiva dzisiaj ogladalam... było tylko o tych tatuazach,a nie powtorka...
no miny to mial niezle na tym wywiadzie a ten usmiech ..ehhh powinna to babka jakas prowadzic niezakochana w Wencie ;)
Obawiam się ze trudno by bylo o taka. I to jeszcze stosunkowo mloda do prowadzenia takiego programu... :D
jenyy jak ja nie lubie Dowbora...wogóle skad on się urwał?? czułam pewien niesmak kiedy prowadzil wywiad:/
z matki sie urwał... ma sławną matkę i taki morał tej historii. Sławny synek knoci wywiad, o mama jak mnie to wkurza....
najlepsze bylo pytanie do Doma czy lubi wiezienie- super odpowiedzial ze wakacje kazde spedza w Quinncy :D czy jak se zwalo to wiezienie ;)