PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710660}

Skorpion

Scorpion
2014 - 2018
7,2 5,2 tys. ocen
7,2 10 1 5227
Skorpion
powrót do forum serialu Skorpion

Ten śmieciowy serial dla pół debili dostaje drugi sezon, a Forever wycofują...toż to parodia westernu.

trogawr

Mój drogi użytkowniku/fanie filmów. Masz rację serial "forever" powinien otrzymać drugi sezon, niestety nie mam pojęcia co, aż tak złego musiało się wydarzyć, iż nie dostał zielonego światełka! Propozycja "Scorpion" też jest niczego sobie - zdecydowanie lepsza i mądrzejsza od przykład "czwartego sezonu arrow czy drugiego sezonu flash" - kwestia gustów. Mnie akurat ta historia trafiła. ✌️

trogawr

Nie uważam, by ludzie lubiący nieco inne kino niż Ty byli pół debilami. To, że ani trochę go nie rozumiesz bądź źle rozumiesz nie znaczy, że inni podzielają Twój niezapał i niewiedzę.

ocenił(a) serial na 7
Magdulina

Najpierw myślałem że to będzie typowo rozrywkowy serial zadanie akcja wykonanie i koniec odcinka i tak jest .Ale w serialu mamy nietuzinkowe osoby gruba naukowców najlepsi w swych dziecinach już w przedszkolu coś tam sobie liczyli byli bardziej rozwinięci niż ich rówieśnicy .No ale coś za coś nasi naukowcy może mają o wiele większą wiedzę niż przeciętny kowalski ale nie potrafią odnalezć w codziennym życiu trudno jest im nawiązać kontakty z drugim człowiekiem .Można powiedzieć duże dzieci ,Jak pisałem na początku mamy zadanie akcje wykonanie misji i koniec serial ogląda się dobrze przez dobre tempo i akcje w każdym odcinku ale chyba szczególnie nietuzinkowym naukowcom .7/10

ocenił(a) serial na 8
trogawr

Typowy tekst osoby albo mało skomplikowanej psychicznie albo ucznia gimnazjum w wieku, kiedy uważa się, że dobre jest tylko to, co zgodne z naszym gustem, a pozostałe dla pół debili. Wkrótce życie nauczy, że bywa dokładnie odwrotnie.

ocenił(a) serial na 7
trogawr

Może trochę zbyt wulgarnie ale zgodzę się.... żeby Forever przegrało ze Scorpionem... takie rzeczy tylko w USA.....