PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710660}

Skorpion

Scorpion
2014 - 2018
7,2 5,2 tys. ocen
7,2 10 1 5228
Skorpion
powrót do forum serialu Skorpion

Sztampowy i do bólu przewidywalny. Po pierwszym odcinku odniosłem wrażenie jakby dialogi
pisała małpa jest to o tyle uderzające, że serial opowiada o grupie geniuszy. Jakby powiedział
Max Kolonko to się nie dodaje. Fabuła pierwszego odcinka też nie grzeszy mądrością. Serwerownia
z kopiami zapasowymi tak istotnych danych w środku dnia akurat jest pechowo zamknięta więc nasi
bohaterowie robiąc spięcie na ulicy otwierają ją sobie, bo przecież to wystarczy żeby obejść
ultranowoczesne zabezpieczenia. Zasadniczo absurd goni absurd. Samolot 50 m nad ziemią,
poezja głupoty. Jedna scena na końcu mnie zachwyciła, kiedy Ralph siada na kanapie i przesuwa
pad do gry na koniec stołu dając do zrozumienia Walterowi, że chce z nim zagrać i na tej scenie dla
mnie plusy tego odcinka, ale chyba i serialu, się kończą.

marikes

Ja bym dodał jeszcze głośnik który skasował dane z dysku xD. Są oczywiście "degaussery" do kasowania danych ale te mają z 2 Tesle a taki głośniczek ile może mieć ?:D Już lepiej żeby ten dysk upuścił. Absurd goni absurd ale jeszcze nie widziałem sensownego filmu ani serialu o "hakowaniu". Zobaczymy co będzie dalej może podniosą poziom żeby to tak dziecinnie nie wyglądało.