Za naekranie.pl: "Slasher jest serialem kanadyjsko-amerykańskim. Fabuła skupia się na młodej kobiecie (Katie McGrath), która staje przed serią przerażających morderstw kopiujących działania zabójcy, który wiele lat temu pozbawił życia jej rodziców. Jest to pierwszy serial w historii telewizji Chiller TV. Twórcy inspirują się klasykami slasherów. a sterami serialu stoi Aaron Martin, znany z pracy przy takich produkcjach jak Degrassi i Być jak Erica. W obsadzie są Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Jessica Sipos i David Patrick Flemming.
Serial zadebiutował w USA wczoraj wieczorem czasu amerykańskiego (4 marca). Polska data premiery nie jest znana. 1. sezon ma mieć 8 odcinków."
opis już dodawałem xd tylko że nie został jeszcze nawet sprawdzony, tak jak plakat, i obsada która też już jest dodana, aha no i jeszcze to ma być antologia :D
Fajnie, ze komuś się chce poszperać i dodać cokolwiek, bo czasem, jak wchodzę w tytuł, który ma za chwilę premierę lub ją właśnie miał i widzę zero informacji, mam dylemat, czy brać się za film, czy nie. Może te braki wynikają z coraz większej ilości propozycji i zespół portalu nie daje rady ogarnąć wszystkiego, nie wiem. Tak czy siak, każda wskazówka może pomóc dokonać wyboru, a opis szczególnie ;)
Kocham wszystkie seriale slasherowe więc na ten też już długo czekałem :D, choć naprawdę nie wiem ile jeszcze zajmie kiedy ktoś poakceptuje te plakaty, obsade itp. która się zgadza, gdyż 2 odcinki już wyszły i sam je oglądałem xd, co do serialu jest naprawdę fajny, ciekawa fabuła, morderca, i trochę gore a sceny morderstw są dosyć pomysłowe, jedyne mankamenty to moim zdaniem bohaterowie którzy mogli by być bardziej wyraziści i single-camera która mogła by obejmować trochę szerzej i więcej niż np: 3 osoby albo gdy jedna osoba mówi to zazwyczaj kamera jest tylko na niej, to jedynie takim moim zdaniem minusy, ale jak na taki niezbyt funduszowy serial od niezbyt znanej stacji i w dodatku to ich pierwszy to jest dobrze, jak pisałem szczególnie uśmiercenia zasługują na uwagę, choć co do efektów specjalnych też mogli by jeszcze trochę poprawić, tak będzie miał 8 odcinków i będzie emitowany do 15 kwietnia, ale jak też czytałem ma to być antologia więc niewykluczone że 2 sezon się pojawi i będzie z całkiem nową historią i bohaterami. A co do tego że są braki....ja raczej wziąłbym pod uwagę to że naprawdę niewiele osób wie o tym serialu, a przed premierą jeszcze mniej, chiller też nie jest jakoś znaną stacją i ogólnie nikt za wiele o tym serialu nie wiedział, ja wiedziałem gdyż tego typu seriale uwielbiam i zawsze śledzę no i opierałem się na tym http://www.chillertv.com/shows/slasher/cast, polecam główna oficjalna strona serialu, z obsadą itp. na ekranie też widziałem właśnie o tym ale to już po tym jak już wiedziałem.W każdym razie mam nadzieję że coś z tego będzie, gdyby tylko poprawić w nim kilka rzeczy to naprawdę było by fantastycznie.
Podzielam twoją opinię, że o serialu mało kto słyszał, nie jest to zapewne jakiś główny nurt wyczekiwanych premier. Tyle, ze taka praca, trochę jak w papierkach polega (tak mi się wydaje) na zwyczajnym grzebaniu w niusach o chronologicznie pojawiających się serialach. Bardzo znanych, wyczekiwanych, ale tez tych mniej. Wtedy nie ma dylematu, czy się coś pominęło i jest pusto w miejscu zwanym informacje. A daty premier są ogólnie dostępne i do znalezienia w kilka sekund.
tak, tylko że nikt tak też nie szuka, zazwyczaj jedynie widzowie szukaja informacji i edytują obsadę i sami dodają itp. tak niestety jest, tyle że problem że nikt jeszcze nawet nie akceptuje, i naprawdę wątpię żeby ktokolwiek z adminów? filmwebu chronologicznie grzebał w niusach o serialach xd większość informacji jest dodawana przez użytkowników, w sumie naprawdę ciężko czasami znaleźć informacje o czymś o czym...no po prostu mało co wiadomo i nikt nic nie szuka. To by musiało zajmować naprawdę, naprawdę dużo czasu. A akurat ten serial był naprawdę, naprawdę najniżej chyba z tych wszystkich nowych.
Pozostaje mieć nadzieję, że w widzach, fanach siła i jakoś, informacja po informacji, rozjaśnimy swoje horyzonty ;)
witajcie, czy wiecie, czy ktoś będzie tłumaczył ten serial? albo czy jest gdzieś dostępna wersja z napisami pl? z góry dzięki za info
jak napisał Cinek, tłumaczy Polish Team, napisy już są a 2 odcinek też powinien już wkrótce mieć napisy.
mega serial kocham tego typu seriale , mogę nawet śmiało powiedzieć że po pilocie lepszy od scream który dostał 2 sezon z czego się cieszę również . martwi mnie że za mało zainwestowali w reklamę praktycznie nic o nim nie wiedziałem obejrzałem w ciemno. ciekawe kto jest zabójcą ja typuje tego męża ,ale to chyba zbyt oczywiste zwłaszcza że za atakował tego chłopca z bejsbolem . sceny krwawe i aż ciarki były . czekam na kolejne odcinki . 2 chyba już jest ale poczekam na napisy :)