..nakręci Thorgala albo Conana wg.schematu Spartacusa-to sie moje marzenie z dzieciństwa spełni.Pięknie sfilmowany komiks!!!Najpierw powaliło mnie Sin City potem z przyjemnością oglądałem "300" a teraz Spartacus...JESZCZE!!!!!!
Kriksos stojący przed Lucretią z zarostem w samej bieliźnie przypominał Thorgala! To samo pomyślałem, więc aktor by już był dobry :)
To również moje marzenie! Tylko żeby sfilmowali WSZYSTKIE komiksy. :-)
I jeszcze tę serię wg książek Daenikena, o Ais i Aistar... :-)))
podajcie mi linka do tego komiksu to sobie kupię bo spartakus jest fajny, ale trwa krótko a tak będę wracał do niego po otwarciu książki :D
mogę ci przesłać w pdfie jak chcesz na maila o ile chodzi CI o ten komiks Daenikena
A ile masz komiksów Thorgala w pdfie? W dzieciństwie zatrzymałem się na na "Strażniczce Kluczy" i szukam reszty właśnie w pdfie po necie :)
To wiele nie straciłeś, bo od Strażniczki Kluczy seria sięga dna. Jedynie Barbarzyńca był dobry. Teraz gdy głównym bohaterem jest Jolan jest trochę lepiej, ale bardziej ciekawy niż ostatni Thorgal był album z Kriss De Valnor w roli głównej, mimo rażącej trywialności...
To norma, że długie serie w końcu tracą na klimacie. Teraz ruszyła samodzielna seria o Kriss De Valnor. Ale nie wiem, czy to nie zwykłe odgrzewanie kotleta. Zresztą z serialami tez jest podobnie. Jedynie Robin z Sherwood się broni :-)
Ha! Robin kultowy! Ale zobacz sobie na hbo "Gra o tron" - serial fantasy na podstawie R.R. Martina. Premiera 18 kwietnia. Mogę się założyć, że wsiąkniesz na amen!