PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588273}

Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 50994
7,1 8 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

Boże niech STARZ

ocenił(a) serial na 8

..nakręci Thorgala albo Conana wg.schematu Spartacusa-to sie moje marzenie z dzieciństwa spełni.Pięknie sfilmowany komiks!!!Najpierw powaliło mnie Sin City potem z przyjemnością oglądałem "300" a teraz Spartacus...JESZCZE!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
ftw_2

Kriksos stojący przed Lucretią z zarostem w samej bieliźnie przypominał Thorgala! To samo pomyślałem, więc aktor by już był dobry :)

ocenił(a) serial na 7
ftw_2

To również moje marzenie! Tylko żeby sfilmowali WSZYSTKIE komiksy. :-)

I jeszcze tę serię wg książek Daenikena, o Ais i Aistar... :-)))

ulalume

podajcie mi linka do tego komiksu to sobie kupię bo spartakus jest fajny, ale trwa krótko a tak będę wracał do niego po otwarciu książki :D

ocenił(a) serial na 7
fation

Chodziło o komiksy o Thorgalu. :-)

ocenił(a) serial na 8
fation

mogę ci przesłać w pdfie jak chcesz na maila o ile chodzi CI o ten komiks Daenikena

ciosina

to ja poproszę na maila, wysłałem Ci na PW :) niech spartakus będzie z nami!

ocenił(a) serial na 9
ciosina

A ile masz komiksów Thorgala w pdfie? W dzieciństwie zatrzymałem się na na "Strażniczce Kluczy" i szukam reszty właśnie w pdfie po necie :)

antyseba

To wiele nie straciłeś, bo od Strażniczki Kluczy seria sięga dna. Jedynie Barbarzyńca był dobry. Teraz gdy głównym bohaterem jest Jolan jest trochę lepiej, ale bardziej ciekawy niż ostatni Thorgal był album z Kriss De Valnor w roli głównej, mimo rażącej trywialności...

drenz

To norma, że długie serie w końcu tracą na klimacie. Teraz ruszyła samodzielna seria o Kriss De Valnor. Ale nie wiem, czy to nie zwykłe odgrzewanie kotleta. Zresztą z serialami tez jest podobnie. Jedynie Robin z Sherwood się broni :-)

tolmik

Ha! Robin kultowy! Ale zobacz sobie na hbo "Gra o tron" - serial fantasy na podstawie R.R. Martina. Premiera 18 kwietnia. Mogę się założyć, że wsiąkniesz na amen!

ocenił(a) serial na 8
kubel

Też już z niecierpliwością czekam na ten serial i liczę dni do premiery :)

ocenił(a) serial na 7
tolmik

Tylko że "Robin z Sherwood" jest bardzo krótkim serialem, każda z trzech serii liczy jakieś 5-6 odcinków, czyż nie? Nie miał więc jak się "zepsuć". ;-) Muszę sobie jeszcze tylko dokupić ostatnią serię, tę z Jasonem Connerym i będę happy! :-)))