PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588273}

Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 50994
7,1 8 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

Gannicus

ocenił(a) serial na 10

No już miałem obawy że zginie a moja ulubiona postać sezonu zyskała wolność normalnie ucieszyłem się jak tłum na arenie hehe.

Teraz pozostawili dla tej postawili dla tej postaci otwarta furtkę ,jak myślicie czy jest możliwość aby Gannicus pojawił się w 2 sezonie Blood and Sand.Ciekawie by było gdyby jakimś sposobem przyłączył się do oddziałów Spartakusa .

ocenił(a) serial na 9
kefirhero

Pojawi się z całą pewnością, nie wiadomo jednak czy już w 2 sezonie. Osobiście stawiam na to, że pojawi się już w 2 sezonie.
W końcu wg angielskiej wiki przywódcami powstania Spartakusa byli: Spartacus, Crixus, Oenomaus, Castus i Gannicus.

kefirhero

Cudownie, tylko może oznaczajcie spoilery.

Miss_Macabra

Trudno powiedzieć czy to spoiler. Serial nie jest przecież dokładnym odwzorowaniem losów Spartacusa więc może będzie inaczej. Przytoczenia faktów historycznych nie można zatem uznawać za spoiler.

PS: W 300 chyba każdy wiedział jakie będzie zakończenie, a mimo to nie psuło to przyjemności z oglądania filmu ;)

ocenił(a) serial na 9
AUTO

Może koleżance chodzi bardziej o to, że napisali, że Gannicus został uniewinniony bystrzaku? ;]
A też uważam, że totalnym debilizmem jest wchodzić na forum i czytać co popadnie przed obejrzeniem czegoś do końca. Spoilerów w takich miejscach zawsze będzie na pęczki i niemniej ludzi, którzy nie pofatygują się, żeby to zaznaczyć w jakiś sposób.