Czy byłoby zbytnim wścibstwem, gdybym poprosiła o wasze daty urodzin? ;-)
Moja: 17.02.1981
Czy jestem tutaj dinozaurem? ;-)
22.11.19...5 - tak dla wyróżnienia się;)
Aha i CHYBA zrozumiałam po co są te datyxD
Tydzień po tym jak Ali Agca strzelał do Papieża.Z bardzo dobrego rocznika jesteś ;-)
Jak przy nicku 1985, serial oceniłem na 9, aczkolwiek Blood and Sand jest lepszy
mój nick jest aż nadto wymowny ale żeby nie było niedomówień 25.06.1981 pozdrawiam normalnych filmwebowiczów
13.06.1980
Właśnie oglądam na tv Puls ostatni odcinek Bogów Areny.Brdzo dobry i czekam na cd.:)
:)Na HBO nie widziałem a jak na Puls to nawet się nie spodziewałem Krew i Piach juz leciał a jeszcze dziś pierwszy odcinek Zemsty(bez cenzury):)
Tak samo jak u mnie,miałam w planach całą serię kiedyś tam sobie obejrzeć a,że zaczęli puszczać na Pulsie to jetem na bieżąco i cieszy mnie ten fakt bardzo bo serial przedni i za to Puls ma ode mnie wielkiego Plusa :)
Dokładnie.Mimo przeróżnych badziewiaków filmowych co są tam nie raz puszczane coś od czasu do czasu się trafi godnego plusa.Wczoraj np był Człowiek który gapił się na kozy z Clooneyem.Też już kiedyś go miałem oglądną a tu proszę.Tv Puls:)
Kurcze to wczoraj leciało?Przegapiłam :/Fakt niedzielny wieczór mam zawsze zarezerwowany dla Pulsu :)