PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588273}

Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 50994
7,1 8 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

Piszcie tutaj swoje opinie na temat ostatniego odcinka, jak dla mnie GotA równie świetna co BaS, sprytnie zakończyli serie, najważniejsze że Ganniucs przeżył, szkoda tylko że już go nie zobaczymy bo wolę go o wiele bardziej niż Spartacusa, obawiam się że 3 seria / 2 sezon będzie gorszy od poprzednich ze względu braku walk na arenie,no i bez Batiatusa i Lukrecji to już nie będzie to samo, także brak intryg politycznych to kolejny minus no ale zobaczymy ; ), odcinek 6 ocena 9/10, cały serial ocena 9/10 + ulubione.

ocenił(a) serial na 8
Lecho1523

Zobaczymy go jeszcze w 2 sezonie BaS ;)

Flying_Dutchman

To oficjalne info ?

ocenił(a) serial na 8
Lecho1523

Jeszcze nie, ale na angielskiej wiki o powstaniu Spartacusa jest napisane:
"Commanders and leaders:
Spartacus
Crixus
Oenomaus
Castus
Gannicus"
Czyli Gannikus będzie jednym z przywódców powstania. Nie wiadomo na razie jak ekipa go znajdzie / on znajdzie ekipę, ale myślę, że na 99,(9)% go zobaczymy
[a jak wiadomo 0,(9) = 1, czyli 99,(9)% = 100% :D]

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Tak, to jak najbardziej oficjalne. Sam aktor grający Gannicusa to potwierdził, pisałem o tym tutaj gdzieś w okolicy 3 odcinka...

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Beznadziejny wątek. Daj sobie spokój.

annaszyb

Rozumiem twoją opinie, bo napisałem ci że pomysł z podnoszeniem średniej jest bez sensu :( Wracaj do gimnazjum, to przez takich jak ty rankingi wyglądają tak jak wyglądają.

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Jakoś nikt się nie wypowiada w Twoim wątku ;)

annaszyb

Życie jest okrutne, mam inne wątki kolego.

annaszyb

A nie piszą bo taki temat już jest a ja o tym nie wiedziałem.

Lecho1523

Na końcu odcinka, jak pokazali Martwych "Dominus'ów", to odezwał się w tle Spartakus, i jakoś tak mi się zatęskniło za nim. Z jednej strony fajnie, że oddzielili wątek, ale chciałbym już wrócić do tamtejszej teraźniejszości xP.