PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588273}

Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 50968
7,1 8 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

Takiego typa to trzeba razem ze szczurami pochować na dnie rynsztoku, cham i burak !!! Taką ladna Panienke zabił, kutafon niemyty , kiedy go w końcu ktoś powiesi ?

ocenił(a) serial na 7
UPADLY_WIDZ

Dla mnie obok Batiatusa zdecydowanie najlepsza postać tego miniserialu :d

ocenił(a) serial na 10
Alex_DeLarge_

może inaczej, aktor i sposób grania, postać to tak zajefajne razem z Batiatusem, ale to co zrobil Tullius i co robi to niech go szlak trafi

UPADLY_WIDZ

Jesteś taki piękny jak się złościsz ; ). Co do Tulliusa to fakt że niezły z niego frajer mam nadzieję że w 6 odcinku go zabija.

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Tak okrutnej, podstępnej i bezwzględnej postaci nie widziałem jeszcze w żadnym filmie. Rewelacja!

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

muszą bo w BaS go już nie bylo ;p

ocenił(a) serial na 10
UPADLY_WIDZ

Chyba, że uciekł do innego miasta przed Batiatusem.

ocenił(a) serial na 10
annaszyb

hmm , no mozliwe, ale prędzej to go rozwalą i to z hukiem w 6 odcinku, zresza dużo sie wydarzy, Solonius przecież tez będzie wrogiem Batiatusa

Jedyne co załuje i jestem wsciekły to to że tylko 6 odcinków ;/////////////////////////////////////////////////////////

ocenił(a) serial na 8
UPADLY_WIDZ

I tak Batiatusowi nie dorasta do pięt.
Ogólnie to uważam go za najlepszą postać całego serialu (BaS i GotA) i nie wiem jak SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER będzie wyglądał 2 sezon bez niego SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 10
Flying_Dutchman

ale bez kogo Batiatusa? No to żaden spoiler, wiekszosć ludzi oglądalo BaS i wie co sie stalo na końcu, mnie cieszy niezmiernie fak iż powstał GotA i mozna przez 6 odcinków podziwiać Batiatusa :))) to też moja ulubiona postać !!!

ocenił(a) serial na 8
UPADLY_WIDZ

No, zawsze mógł tu trafić ktoś kto nie oglądał serialu. Potem bym czytał narzekania "Po co spoilerujesz ty *&%$*&@&)!@!$#":>"

ocenił(a) serial na 8
UPADLY_WIDZ

Batiatus był najbardziej dynamiczną postacią serii, niestrudzonym intrygantem i karierowiczem. Dzięki tej wyrazistości mógł powstać prequel, w którym to on, a nie bohater tytułowy, grał pierwsze skrzypce. Scenarzyści stają teraz przed trudnym zadaniem - wprowadzić na scenę równie brawurowego łajdaka! Być może będzie nim Rzymianin, z którym Spartacus ma na pieńku od pierwszego odcinka? Najbardziej będzie mi brakować Lucretii, tej seksownej żmii...

ocenił(a) serial na 10
Vuzz

myślę że dobrze kombinujesz ! jeżeli będzie kontynuacja spartacusa B&S to przecież nie wskrzeszą Batiatusa, pojawi się równie dobra postać, oby to wyszlo producentom !

UPADLY_WIDZ

Ta panienka to zwykła szmata ani trochę mi jej nie żal.

ocenił(a) serial na 10
UPADLY_WIDZ

HA ! i skończył tak jak zasługiwał !! Zamurowało chłopaka ;p

ocenił(a) serial na 9
UPADLY_WIDZ

Jeżeli postać Tulliusa wzbudza takie emocje to tylko świadczy o świetnie grającym aktorze ; )