Takiego typa to trzeba razem ze szczurami pochować na dnie rynsztoku, cham i burak !!! Taką ladna Panienke zabił, kutafon niemyty , kiedy go w końcu ktoś powiesi ?
może inaczej, aktor i sposób grania, postać to tak zajefajne razem z Batiatusem, ale to co zrobil Tullius i co robi to niech go szlak trafi
Jesteś taki piękny jak się złościsz ; ). Co do Tulliusa to fakt że niezły z niego frajer mam nadzieję że w 6 odcinku go zabija.
Tak okrutnej, podstępnej i bezwzględnej postaci nie widziałem jeszcze w żadnym filmie. Rewelacja!
hmm , no mozliwe, ale prędzej to go rozwalą i to z hukiem w 6 odcinku, zresza dużo sie wydarzy, Solonius przecież tez będzie wrogiem Batiatusa
Jedyne co załuje i jestem wsciekły to to że tylko 6 odcinków ;/////////////////////////////////////////////////////////
I tak Batiatusowi nie dorasta do pięt.
Ogólnie to uważam go za najlepszą postać całego serialu (BaS i GotA) i nie wiem jak SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER będzie wyglądał 2 sezon bez niego SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
ale bez kogo Batiatusa? No to żaden spoiler, wiekszosć ludzi oglądalo BaS i wie co sie stalo na końcu, mnie cieszy niezmiernie fak iż powstał GotA i mozna przez 6 odcinków podziwiać Batiatusa :))) to też moja ulubiona postać !!!
No, zawsze mógł tu trafić ktoś kto nie oglądał serialu. Potem bym czytał narzekania "Po co spoilerujesz ty *&%$*&@&)!@!$#":>"
Batiatus był najbardziej dynamiczną postacią serii, niestrudzonym intrygantem i karierowiczem. Dzięki tej wyrazistości mógł powstać prequel, w którym to on, a nie bohater tytułowy, grał pierwsze skrzypce. Scenarzyści stają teraz przed trudnym zadaniem - wprowadzić na scenę równie brawurowego łajdaka! Być może będzie nim Rzymianin, z którym Spartacus ma na pieńku od pierwszego odcinka? Najbardziej będzie mi brakować Lucretii, tej seksownej żmii...
myślę że dobrze kombinujesz ! jeżeli będzie kontynuacja spartacusa B&S to przecież nie wskrzeszą Batiatusa, pojawi się równie dobra postać, oby to wyszlo producentom !