PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39382
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

pod koniec 9 odcinka Spartacus mówi ci którzy są w stanie staną do ostatecznej walki przeciw Rzymowi i tu Agron robi smutną minę czy to dlatego że nie może więcej chwycić za miecz z powody ran na dłoniach które powstały przez ukrzyżowanie ????

mnich16

gdzieś na necie czytałam że Dan pisał na twitterze że nie uczestniczy w ost bitwie ale może to być zmyłka

ocenił(a) serial na 10
paulina_183

A na trailerze go widac jak stoii kolo ganicusa chyba.

Mlody1221

Chyba tak. Dowiemy się dopiero w piątek :) Chodź dla mnie będzie trochę dziwne gdy będzie walczył mieczem, przecież ma przebite ręcę. Z realnego punktu widzenia nie dałby rady tak szybko dojść do siebie.

ocenił(a) serial na 9
paulina_183

Ale w sumie nie wiemy jak wiele czasu upłynęło od momentu kiedy wrócił do czasu kiedy będzie bitwa.

iwona1912

Mi się wydaje że niedługo bo oko ma dalej podbite i widoczne są siniaki.

ocenił(a) serial na 8
mnich16

http://25.media.tumblr.com/e776129b49b602f81e500e93850076f0/tumblr_mkuhty82yZ1qg 1zydo1_500.jpg
jak widać planuje walczyć

Kasiek_haz

Równie dobrze może być kilka bitew w ostatnim odcinku i on może uczestniczyć na przykład tylko w 1. Tyle razy trailery wprowadzały zamieszanie, że nie wspomnę o zdjęciach, których nie było (np. Kriksos i Naevia, Laeta z Kore), było sugerowane coś, co potem miało zupełnie inny kontekst. No i tyle razy nas już DeKnight o*ujał tymi trailerami, że już nic nie przewiduję :D

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Wcześniej dałaś linka, gdzie Steven opowiada ile to się będzie działo i OJP w finale. Kilka bitew to raczej nie będzie, chyba, że takie migawki. I ciekawe, nie ma żadnych informacji o długości odcinka? Bo w godzinę ciężko będzie wszystko ładnie pokończyć. Zakładam, że pół odcinka sam Ganikus będzie umierał ;/ więc ile czasu reszta dostanie?

Kasiek_haz

No właśnie, czy upchną kilka śmierci, owe romanse, Rzymian i bitwy/ bitwę w tak krótkim czasie i nie spie*dolą sprawy? Bo to równie dobrze może być skakanie od sceny do sceny, każdy dostanie statystyczne 30 sekund i sayonara bejbe, namaste biczes za wspólnie spędzony czas.
Zajebisty Gannikus nie odejdzie w minutę osiem, to masz jak w banku :D

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Wy szykujecie chusteczki, ja szampana :)
ale qwa wciąż się boje, że gnida jednak przeżyje ;/

Kasiek_haz

Jacy wy, jacy wy?
Ja moja droga usmarkam głównie Team Germanię i Spartakusa.
Dwa odcinki temu zbuczałabym Nagron, ale teraz mam focha. Owszem, będzie mi smutno, ale przejdę nad tym do porządku dziennego żując śmiejżelki niefrasobliwie.

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Szczerze? Nie wyobrażam sobie śmierci Lugo. Nie! Odmawiam uznania tego, że Lugo może umrzeć. Lugo musi żyć. Luge sea monster! Lugo bez zęba na przedzie! Lugo FTW!
Chyba o niego będę najmocniej trzymać kciuki w ostatnim odcinku. I o ma bejbe Saxę, oby nie umierała zasłaniając własnym ciałem Ganikusa lub, nie dajcie niebiosa, Smerfetki, bo wybuchnę śmiechem szaleńczym.

Kasiek_haz

OJP laska nawet mnie nie denerwuj, bo właśnie piwkuję i mogę łatwo wpaść w podły nastrój. Nawet NIE CHCĘ sobie wyobrazić takiej sceny, kiedy Bogini odda życie za Madafakę, żeby ten mógł się płodzić z psiną O KU RWA NIE!!!!
Lugo ma żyć za dwóch, czyli za siebie i Donara.

Ciśnienie mi się podniosło, nie wiem, czy to przez pifko, czy tanie zagrania fabularne http://media.tumblr.com/0f632f4d668b98bf049f66130a8862dd/tumblr_inline_mjto88MJ9 n1rrrexe.gif

ocenił(a) serial na 8
emo_waitress

Ja właśnie mam podły nastrój stąd takie gienialne pomysły.
Po tym co mi zafundowano w finale drugiego sezonu przygotowuję się na najgorsze rozwiązania fabularne ever.

Kasiek_haz

Jeśli Saxa odda życie za Sybil lub Ganniego to normalnie kopne DeKnighta w du..

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

http://www.youtube.com/watch?v=l-gHunFppXc

Ten trailer informuje, że o 10 będzie premiera Da Vinci's Demons, więc będzie trwał godzinę.