PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39368
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Gdzie obejrzeć ???

ocenił(a) serial na 8

Zewsząd go zdjęli, ze wszystkich platform. Oglądałem go kiedyś na Netflix. Był z lektorem. Co się stało? Jak go zdobyć? Nawet niezbyt legalnie ??? Ktoś coś wie?

ocenił(a) serial na 9
corben1

Witaj. A sprawdzałeś/aś na c d a. p l  , ch o m i k u j. p l   lub   v i d e r. i n f o ?                                            Zdaje się, że na jednym z tych serwisów (o ile nie na wszystkich) będziesz mógł/mogła go obejrzeć :)      Oczywiście adresy wpisujesz bez spacji. Mi w normalnej pisowni Filmweb nie przepuścił, dlatego musiałem tak oddzielić litery. Ale mam nadzieję, że się połapiesz o co chodzi:)                                              Czasem też chyba serial leci na kanale METRO (trzeba sprawdzać program :)  )                                                     Mam nadzieję, że trochę pomogłem :)                                                                                                                                                Ps. Osobiście mam wszystkie sezony w swojej bibliotece na kompie, bo to jeden z moich ulubionych seriali. Absolutnie rewelacyjne dzieło :) Pozdrawiam.