Chyba jeden z najlepszych jakie w życiu widziałem
http://www.youtube.com/watch?v=ptX_pjz5s2k&feature=youtube_gdata_player
Fakt, zwiastun rewelacyjny.
Jedno co mnie niepokoich to moment kiedy Spartacus lata - nie lubię takich efektów fantasy.
Wiadomo, że Spartacus zginie, mam nadzieję, że jako postać fikcyjna przeżyje Gannicus.
Gannicus nie był postacią fikcyjną. Był jednym z przywódców powstania, tak, jak to przedstawia serial. ;)
IMO powinni ukatrupić Kriksosa jakoś w połowie serii, a w ostatnim odcinku Spartacusa i Gannicusa. Agron jako postać fikcyjna mógłby przeżyć i z Nasirem wyprowadzić się do Germanii, przeforsować ustawę o związkach partnerskich i wychowywać dzieci :P
Podoba mi się ten plan :) ale czuję w kościach, że Agron nie przeżyje. Już w trailerze stoi jakiś mocno obandażowany.
w którymś tam trailerze było, jak Nasir romansuje z jakimś murzynem- a wzięli by zakończyli ten pedalski wątek jak najszybciej.
To mało w życiu widziałeś. Skończysz szkołę, horyzonty ci się poszerzą i za parę latek będziesz się śmiał z tego że takim "dziełem" się zachwycałeś.
Szkołę mam już dawno za sobą (pewnie liczba w moim nicku Cię zmyliła), widziałem już naprawdę wiele, przy Spartacusie bawię się naprawdę znakomicie (imho prawdziwie rewolucyjny serial, drugiego takiego się nie doczekamy) i nic mi więcej w tym zakresie do szczęścia nie potrzeba.
Ja też :) Kilka rzeczy rzuciło się na oczy (i uszy :D)
- Lucy słucha Savage Garden :)
- wciąż nie mogę oglądać scen śmierci Varro bez zachodzenia wodą
- Mensah i Hannah to genialny aktorzy
- Andy :(
- za mało Ashura :(
- 3 sezon to będzie rozpierducha na całego!
ludzie, 3 tygodnie!!
i chyba po raz pierwszy oficjalnie powiedzieli, że GotA były 5 lat wcześniej od BaS.