PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39381
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Wie ktoś?

ocenił(a) serial na 10

Kiedy TV Puls planuje puścić ten sezon?

ocenił(a) serial na 7
raiden19

Obawiam się że trzeba będzie oglądać "we własnym zakresie" :/

ocenił(a) serial na 10
Zatoxu

Też mi się tak wydaje ale może ktos ma jakieś dokładne info.

raiden19

przyłączam się.

ocenił(a) serial na 9
apikor

jakby mieli puścić to by puścili , wiem gdzie można znaleśc linki do całego serialu jakby ktoś był zainteresowany .

ocenił(a) serial na 10
raiden19

dosc niedawno mozna bylo ogladac na HBO,wiec bedzie trzeba troche poczekac,kiedy pojawi sie na TV Puls

ocenił(a) serial na 9
matM24

jak komuś bardzo zależy to jest cały serial w HD na internecie wystarczy poszukać , dodam że jest to wersja z Lektorem .

raiden19

wiem, że wczoraj na TV Puls skończył się sezon "Zemsta" więc obstawiam, że walną niedługo ten najnowszy:) jak się coś dowiem - napiszę :)

ocenił(a) serial na 9
Chunk

A ja właśnie skończyłem go oglądać i mimo że ma kilka wad jest według mnie najlepszy , mnóstwo walki , świetne krwawe sceny , 2 wielkich przywódców naprzeciwko siebie nawzajem wymyślających strategie coś pięknego ale tak jak mówiłem ma również kilka wad ale jak ktoś lekko przymknie oko to są to mało znaczące szczegóły .

ocenił(a) serial na 10
raiden19

Też bym chciał to na Pulsie obejrzeć, ale obawiam się, że dadzą to najszybciej za rok :(

ocenił(a) serial na 8
raiden19

na pulsie zemsta się już skończyła jak już ktoś wcześniej wspomniał więc niedługo i wojnę potępionych puszczą :)

ocenił(a) serial na 10
Lukario

Coś mi się zdaje że puszczą najszybciej za rok więc trzeba niestety czekać no chyba że nas mile zaskoczą ;)