dziś dopiero (teraz) skumałem że Naevia się zmieniła (dokładniej to aktorka się zmieniła)
leci teraz na Pulsie stara Naevia i całkiem mi nie pasowała. (Małe wyszukiwanie i w sumie Naevie grały całkiem dwie inne kobiety) :D Jeśli tak patrzeć to jedna była niewolnicą w domu Batiatusa a druga była niewolnicą którą uwolnił Crixus. Dziwne że wcześniej się nie skapnąłem i widzę po komentach że reszta też zbytnio nie zauważyła :D to w sumie plus dla produkcji...
dodatkowo oczekując na zakończenie "Kur.e.w..$ko" zacniej serii aż ciężko mi było oglądać te "stare" odcinki jak jeszcze Batiatus żyje :D . Przyzwyczaiłem się do tego że go już dawno nie ma. :O
Naevię zmienili po pierwszym sezonie, więc odkopujesz starą kwestię. Założenie, że nikt nie zauważył - hm, mówiąc delikatnie błędne.
Tak samo nikt się nie kapnął że jest inny Spartakus, nowego znaleźli w lochach Kapui :D Przyznaj, ze nie wiedziałaś!
Oł fak zapomniałam dać spoiler alert!
Co Ty pier.... Przecież w nowym sezonie zupełnie inna aktorka gra Naevię, chyba tylko Ty to teraz ogarnąłeś. Gratuluję spostrzegawczości.