w odcinku 3 pokazano stosunek homo, zniesmaczył mnie,tak bez mycia, w brudną kiszkę, jaki to smród musi być,odechciało mi się serialu
Statystycznie poziom morderstw nie zmalał pomimo wprowadzonego wieku graniczącego przy oglądaniu filmów.
No jasne, bo jedyne co jest szkodliwe dla twojego "8-letniego syna", to kilkusekundowe sceny z dwoma mężczyznami. A gwałty, morderstwa, tortury itp. nie wpływają szkodliwie na psychikę i dziecko może je oglądać, nie? Ech, aż cycki opadają gdy się czyta takie wymysły niektórych osób.
Moim zdanie ta scena było 100x gorsza dla mojego syna niż zabijanki, gwałty. tortury zresztą przechodzi to wszystko w grach czy bedzie przechodził
Nie zazdroszczę twojemu synalkowi, zakładając że w ogóle istnieje, bo czytając twoje posty mam wrażenie, że nie pisze tego osoba dorosła która ma dziecko (choć i małolaty teraz zachodzą w ciążę). A jak nie daj boże zacznie się przytulać do swoich kolegów tej samej płci, to zafundujesz mu takie same atrakcje, co w Spartacusie, nie?
Chyba żartujesz miałem kiedyś geja w klasie wszyscy go wyśmiewali to społeczeństwo nigdy tego nie zaakceptuje
Cóż za powód do dumy, naprawdę. I tu się mylisz, społeczeństwo małymi kroczkami się zmienia i zaczyna akceptować fakt, że tego typu związki w ogóle istnieją. W wielu krajach homoseksualne osoby mogą brać śluby, w Polsce za kilka lat najprawdopodobniej też będzie istniała taka możliwość i ludzie tak czy inaczej będą musieli przyjąć to do wiadomości.
Nie rozumiem porównania - seks między homoseksualistami a gwałt to dwie różne rzeczy. Jeśli będziesz uczyć swoje dzieci w ten sposób, iż postawisz pomiędzy oboma stosunkami znak równości (albo nie daj Bóg iż stosunek homoseksualistów jest gorszy) to nie widzę dobrzej przyszłości dla twoich dzieci.
Boga w to nie mieszaj gdyby uznał że to jest normalne to byś mógł kolegę zapłodnić nie?
50-latek może zapłodnić 13-latkę, a to już nie jest normalne. Co na to Bóg ci odpowie?
to już temat pedofilski to jest nienormalne w stopniu większym tego sie tez w tv nie obejży dlaczego? Odp bo może napędzić pedofilię.
Zadajesz sobie sparwę, że nie zostaje się pedofilem od oglądania takich scen w filmie czy serialu? Tak samo jest z homoseksualizmem. To są skłonności wrodzone, a nie nabyte. Różnica jest jednak taka, że pedofilia zawsze i w każdej sytuacji jest złem i krzywdą dla dziecka, a homoseksualizm nie choć tobie może się to nie podobać. Zwiazek dwóch dorosłych mężczyzn/kobiet nikogo nie krzywdzi. W filmach, w których pojawił się wątek pedofilii zawsze był pokazany jako coś złego, niebezpiecznego i nieakceptowalnego czyli tak, jak być powinno.
Jak się twojemu synkowi podobało przybijanie do krzyża, wyrywanie części ciała, gwałty?
Tzn. temu synkowi, co nie istnieje, tak jak twoja żona.
Do tego nie dooglądaliśmy co do przybijania do krzyża to sie na religii nasłuchał, zęba mu też wyrywali w gwałcie nie widać dokładnie co się dzieje. Jak facet faceta pieprzy to jest ohydne i nienormalne.
Zgadzam się z tobą , nie przejmuj się Też nie widzę problemu w tym, że pokazujesz takie coś dziecku..( co masz go zamykać na 24 h w jakimś pomieszczeniu ? ) I równie ta scena homo była pożal się Boże...istna tragedia i własnie przez takie coś dziecko może oszaleć , a wszelkie okurcinstwa to nic takie ,, wkoncu zycie i będzie wiedział co dobre a co złe a ten stosunek to blee i nic wiecej..także nie przejmuj się tutaj tymi hejterami bo wiesz oni za Agronkiem i Nasikiem pójdą nawet w ogien :) Pozdrawiam Cie :)
Dobra, teraz ekstremalny przykład będzie. Skoro dla ciebie morderstwa i gwałty są częścią normalnego życia, to rozumiem że jeśli ktoś zgwałci twoją córkę to to olejesz, bo w końcu takie jest życie, nie? Za to już syna będziesz gonił z widłami, jeśli przyznałby się do tego, że jest gejem?
Zle zrozumiałeś wiadomo, ze takie coś jest złe i nigdy bym nie dopuścił do takiej sytuacji ( jak kiedyś będe miał swoją córeczkę)... ale przecięz nie poweisz mi, że dziecko oglądając spartakusa może nagle stać się jakimś zabijaką nie ?
Dokładnie ja się wychowałem na Rambo i nie biegam z Kałachem po ulicach czy lasach natomiast jestem pewien że scena pedalska na pewno by źle wpłyneła na mój rozwój psychologiczny.
Morderstwa i gwałty to częste sceny normalnych filmów w dzisiejszym świecie natomiast ta scena jest ohydna a co do tego czy bym go gonił to masz rację bym go gonił jak to napisałeś dla mnie pedalstwo jest na równi z pedofilią.
Czyli nie martwi Cię, ze 8-letnie dziecko oglądało masę scen erotycznych, cycków i tyłków oraz morze krwi latających w góre głów i wypływających z brzuchów flaków a przeszkadzało ci, ze widział, ze dwóch facetów się całuje i obściskuje bo i tak Agron z Nazirem pokazani byli delikatniej w scenach ero niż wszystkie sceny ero kobieta-facet - ciekawe...
nie czytalem wiecej Twoich wypowiedzi, tylko tą o oglądaniu Spartacusa z 8 letnim synkiem, zauwazylem, ze momentalnie poszła fala hejtu (nie chce mi się jej czytać) w kazdym razie: jestes zarąbistą mamą, trzymaj tak dalej pozdrawiam ;)
haha Gdyby była umyta to byś nie poczuł się zniesmaczony. Ja przy tej scenie zakryłem oczy.
Propaganda homoseksualna lewaków częsta w serialach Netflixa czyli nienawiść do jakiejkolwiek Religi nienawiść do rodziny i nienawiść do narodu itp. bo to są podstawowe komórki społeczne rzeczy są oddolne a tu państwo ma wszystko kontrolować każdą dziedzinę życia a my mamy być tylko niewolnikami. Dlatego będą atakować wszystko co jest z tym związane i będą się z tego wyśmiewać a niewolnicy to łykają. Tacy co to propagują lewacy itp. to nic nowoczesnego byli od starożytności tylko kiedyś jak by zobaczyli co wyprawiają by ich po prostu wyrznęli proponuje zacząć od przeczytania książki prof Marka Chodakiewicza "O prawicy i lewicy".